MILE je napisao:Čudan izbor busa za lokalne linije.
situacija je daj sta das

Razlika je u tome što je Lasta isterana na fin način, a Autobanat je isprašen po zadnjici i najuren.Aleks_BGD je napisao:Ovo je cini mi se prvi put da se Lasta povuce sa trzista...Odnosno ovde vise lici da su ih vise isterali iz Mitrovice,slicno kao sto je Autobanat prosao u Sapcu.
Bogami Jovanov sve manje Volva vozi,a sad je poceo i sa kartama sam da radi pa se ne snalazi bas najbolje....PEX je napisao:Volvo je super, duzi ga od mog drugara ćale, zadovoljan je sa njim, samo kaže da mnogo lupa prateća.
P.S Odlicne slike.

PEX ja vido Jovanova juce,i to sa #5086 na dezurstvu,ne vozi vise #4217....a sto se tice lupanja,to je upravu...bas se cuje.....PEX je napisao:Volvo je super, duzi ga od mog drugara ćale, zadovoljan je sa njim, samo kaže da mnogo lupa prateća.
P.S Odlicne slike.

Sinoc sam bio u Garazi,i cini mi se da je ovaj autobus spreman za secenje..nemojte me drzati za rec....najverovatnije idem i vcrs pa cu ispitati...SAKIBOY je napisao:Ikarbus IK-202, garazni broj ?. BG 196-548
Trenutno menja Ikarbusa IK-201, garazni broj 5101, koji je u Staroj Pazovi na popravci. Treba nesto oko harmonike da nameste jer mnogo vuce prasinu.
Inace, ovaj je nekad bio automatik, a sada je manuelac.
Imam jedno pitanje:
Sta znaci natpis na autobusu.. PO 1147...
I jos nesto, sta znaci PO Lasta.?

Povratak na Gradski prevoz u regionu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju