Logo

Autotrolej Rijeka

Slike i rasprave o gradskom prevozu u gradovima u Srbiji i regionu.

Re: Autotrolej Rijeka

Postod Berlingo » Pon Okt 29, 2012 1:29 am

Na ovoj slici su 3 vozila. Iz garaze je dosao 609, vjerovatno rezervni vozac i autobus. U daljini je 585 u kvaru, a mali Renault je GB 14.
Image

Jedan kroz centar Viskova.
Image

I vec vidjen 590 s Dorom, njen omiljeni. :D
Image
Berlingo
Član

Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 12:53 pm

Sponzor

Postod Berlingo » Čet Nov 01, 2012 5:46 pm

Pise ova firma na svojim stranicama ovako. Joj, povraca mi se vise od toga.

KD Autotrolej obavjestava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako ce na blagdan Svih Svetih, u cetvrtak, 1. studenog 2012. godine, biti organiziran pojacan prijevoz prema gradskim grobljima i to na nacin da će linije 4 i 5 od 8 do 18 sati prometovati svakih 8 minuta, dok će se na linijama 2 i 3 prema potrebi uvoditi dodatni autobusi.

Bravo! Zamet opet ispao zadnja rupa u ovom gradu. Po nedjeljnom voznom redu uveli ste zglobne autobuse, a na trojku cak :!: :!: :!: umjesto nedjeljnog klauna dosao solo autubus. Stvarno ste se potrudili, jos da shvatite da ste vi ovdje radi putnika a ne oni radi vas, a gdje bi vam onda bio kraj? Cak je majstor oko 14 h prosao s displejom garaza i nije stao iako je bilo putnika na stanici, a zna se da mora! Vjerovatno ce brzo mrak, ce zglobni u garazu pa ce opet biti da se putnici presele u ovaj autobus ispred. To samo u mojem gradu ima, no ja cu opet ponoviti ako kupim kartu u tom busu i vrjedi mi 60 min, nece me nitko izbaciti i nema pravo na to!
Kad se samo sjetim Zagreba i kako je to tamo rjeseno. Zbilja je jadno postalo zivjeti u ovom gradu osim ako to nije Susacka ili Marceljeva Draga.
Berlingo
Član

Postod Berlingo » Sub Nov 03, 2012 4:08 am

699
Image
Berlingo
Član

Postod mate » Sub Nov 03, 2012 9:02 pm

Rijecani danas u mom gradu

Image
mate
Član

Pridružio se: Čet Jun 11, 2009 9:42 pm

Postod Berlingo » Pon Nov 05, 2012 12:14 am

Kolega Mate, koga su oni vozili u tvoj grad? Mislim ako znas.Nesto je sigurno sa sportom povezano.

Od mene danas 654 na sugavoj dvojci.
Image
Berlingo
Član

Postod mate » Pon Nov 05, 2012 12:53 am

Normalno da je sport - KK Kvarner ;)
mate
Član

Pridružio se: Čet Jun 11, 2009 9:42 pm

Postod Berlingo » Čet Nov 08, 2012 2:28 am

Autotrolej ponovno pokazao veliku brigu prema svojim putnicima. Prvo su mjestanima Sobola ukinuli direktnu vezu s gradom i uveli nekakvo presjedanje u Cavlima. Istina, povezali su u tu minibus liniju i selo Zastenice. Bravo za povecanje standarda! Malo mi ide na povracanje, ali nije bitno. Ovih dana je ta nova linija u prekidu jer je Grobnicko polje poplavljeno usljed velikih kolicina kise i bujica sto se sljevaju iz brda. Nigdje, ali bas nigdje na sluzbenim stranicama nema nikakve obavijesti. Mozda je linija u prekidu. :mrgreen: Bravo majstori, jos jedan dokaz da vam je stalo do putnika. Sta bi tek bilo da je ugrozena Susacka ili Marceljeva Draga?
VELIKI POZDRAV osobi koja uredjuje sluzbenu stranicu!
Berlingo
Član

Postod FiuMAN » Čet Nov 08, 2012 11:59 am

Dok je linija 16 Rijeka-Podkilavac vozila kroz Soboli ukrcavali su se možda 2 ili 1 putnik, a najčešće nijedan. Tad je linija 16 preskakala (obilazila) Podrvanj i Jezero, kud i kamo opterećenije stanice. Sad umjesto 16, kroz Soboli vozi minibus linije 15A i dobili su 3 puta više polazaka nego prije, a 12 sa velikim busom kupi spomenute dvije stanice te su i oni dobili bolji standard.

Za obavijest si definitivno u pravu i trebala je bit negdje istaknuta na službenim web stranicama, ali promjena je kratko trajala, a prekida nije uopće bilo jer se vozilo do Soboli, pa natrag na Čavle pa onda u Zastenice. Kašnjenje je bilo od nekoliko minuta, ništa strašno.
FiuMAN
Član

Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 9:50 am

Postod Berlingo » Čet Nov 08, 2012 1:31 pm

Tocno! Ma nije to nista strasno. Ali boli cinjenica da je to neciji propust i nikom nista. A pogledaj malo drugu, vozacevu stranu. Covjeku pobjegne autobus 1.5, mozda 2 m i nasloni se na zid. Ponavljam, samo se naslonio, nije ga razbio. Covjek je pogrjesio, pa svakom se dogodi. U 20 god. staza u toj firmi nema ni jednu mrlju na sebi. Ponudio je da ce sam nadoknaditi stetu. Dobio je otkaz!!! A doma nezaposlena supruga i dvije cure studentice.Strasno, prestrasno!
To vec boli i nas sa strane koji nismo na platnoj listi od Autotroleja.
Berlingo
Član

Postod Berlingo » Ned Nov 18, 2012 9:51 am

Izvor slike je facebook, ali vidim da je slika nastala na drugom forumu. Autotrolej u Sarajevu.
Image
Berlingo
Član

Postod Berlingo » Pon Nov 19, 2012 11:57 pm

601
Image

670
Image
Berlingo
Član

Postod Berlingo » Čet Nov 22, 2012 1:16 am

Evo, sad se sve i sluzbeno zna. 11 autobusa i 11 minibusa. Zadnji odlomak mi je najbolji. Opet se spominje povecanje standarda. Autotrolej ima strucne sluzbe? Za sta to, mozda za smanjenje broja putnika?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/R ... rodni-plin
Berlingo
Član

Postod Berlingo » Uto Nov 27, 2012 12:01 am

654
Image
Berlingo
Član

Postod Berlingo » Sre Dec 05, 2012 11:10 pm

Berlingo
Član

Postod Remorker » Čet Dec 06, 2012 12:05 am

Bas sumnjiva ova zadja informacija.....Citaro se vozi påo celom svetu i da je bilo nekakvih problema u kvalitetu ili dizajnu nekih delova siguran sam da bi to bilo otklonjenjo....pa i u Zagrebu imaju iste modele, al nisam cuo da se tamo neko zali....

Mutno je meni sve ovo...jako mutno....ko zna sta je iza svega.....izgleda da su autobusi najmanju problem...
Remorker
Član

Pridružio se: Pon Avg 22, 2011 1:12 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u regionu