i ja se nadam da ce se vremenom situacija iskristalisati i da je ovo resenje za pocetak. Nije lako sakupiti odjednom tolika vozila.
Slazem se za konekto da su OK, bar na prvi pogled. Tako zvuce i spolja. Nisam stigao da razgovaram sa vozacima niti da udjem u bilo koji. Znam samo da nisu automatici, ali mi i ne zvuce kao klasicni manuelci. kakve jos menjace moze da ima konekto? EPS?
Sto se 103 tice, vidi se da su malo doterivani ali na brzinu. Negde su menjani farovi, negde popravljana boja (vide se tri nijanse zute) i na puno mesta je preprskano preko podlupljene boje i korozije. Jos se poznaje lepak od nalepnica, sto onih direkcijskih na vratima, sto garaznih brojeva. Oni se vec drugacije cuju. menjaci ne rade glatko, ne radi dosta sijalica... i kako sam napisao pre nekoliko dana, ima ih koji prilicno dime, verovatno i ulje trose, sudeci po zamrljanim poklopcima. A ono sto mi je zanimljivo, njih su stavili na najoptereceniju i najreprezentativniju gradsku liniju 1 - Sevojno - Terazije - Duboki potok.Radi i poprilican broj kombija, od kojih neki imaju i UE tablice i prekrivene stare firme uz nalepnicu Uziceprevoza. Vozacka lica su delimicno vec vidjena kod Zlatana a ima i novih.
Utisak mi je i da svi, bez razlike, vrlo nezno i oprezno voze. A mislio sam da su Zlatanovi vozaci zglobnih 201 bili najsporiji i da namerno nisu hteli da postizu vreme na toj sadasnjoj liniji 1.
Ako bude lepog vremena, lovicu ih jos po gradu, posmatracu i postavljacu.
Bilo kako bilo, posle nekoliko dana, i komentari nekih putnika su pozitivni. U cemu nas je Zlatan vozio po 1,2 e /km, a da mu je Grad to tolerisao, ovo su sve super luksuzna vozila.
Slika je sa fejs strane Oglasna tabla Uzice: