Slike i rasprave o gradskom prevozu u gradovima u Srbiji i regionu.
Pet Jul 24, 2009 10:17 am
IK404 je napisao:gb 848

Poslednji put menjao
Aleks_BGD dana Pet Jul 24, 2009 10:27 am, izmenjena samo jedanput
Pet Jul 24, 2009 10:18 am
IK404 je napisao:Jos 2 Neobusa... 846 i 210

Pet Jul 24, 2009 10:19 am
IK404 je napisao:SANOS sa total-reklamom...

Pet Jul 24, 2009 10:20 am
Stefan_Bgd je napisao:ik404 je napisao:SANOS sa total-reklamom...

Ovaj Sanos sa totalkom baš strava izgleda...Ima li još buseva sa total reklamom po Vranju?

Pet Jul 24, 2009 10:22 am
Pet Jul 24, 2009 10:23 am
Sashco je napisao:ik404 je napisao:Stefan Bgd je napisao:Ovaj Sanos sa totalkom baš strava izgleda...Ima li još buseva sa total reklamom po Vranju?

Nije los.

Nema, taj je jedini, gb 838. Od gradsko/prigradskih evo jos nekih starijih Ikarbusa, znam da ih ti volis

. (708, 720, 722 i 804)

Zanimljiv Ikarbus, a u pozadini, desno #538
Pet Jul 24, 2009 10:24 am
Stefan Bgd je napisao:Hvala druže moj ik-404,uvek me obraduju ove slike

,onaj gar.broj 720 izgleda lepo sa starom šemom Jedinstva,ali koliko vidim nije u nekom sjajnom stanju.U svakom slučaju lepo je videti ih...
Sascho,ovaj poslednji stari Ikar je prepravljen,umesto zadnjih vrata je ubačen prozor(sa otvaranjem u drugom smeru) verovatno zato što je dat na prigradu,odnosno manje opterećenim linijama.
Takođe i ovi ostali su prepravljani,prvi ik-302,drugi i treći su ik-103P,rađena im je prednja stena.
Pet Jul 24, 2009 10:25 am
Sashco je napisao:Stefan Bgd je napisao:Hvala druže moj ik-404,uvek me obraduju ove slike

,onaj gar.broj 720 izgleda lepo sa starom šemom Jedinstva,ali koliko vidim nije u nekom sjajnom stanju.U svakom slučaju lepo je videti ih...
Sascho,ovaj poslednji stari Ikar je prepravljen,umesto zadnjih vrata je ubačen prozor(sa otvaranjem u drugom smeru) verovatno zato što je dat na prigradu,odnosno manje opterećenim linijama.
Takođe i ovi ostali su prepravljani,prvi ik-302,drugi i treći su ik-103P,rađena im je prednja stena.
Znam da je prepravljan samo sam bio u dilemi da li je kraceni zglob ili su izbacena zadnja vrata...
Pet Jul 24, 2009 10:26 am
Pet Jul 24, 2009 1:13 pm
E, to! Da vidimo gradsko-prigradske Vranjance na jednom mestu.
Ima tamo još slika koje nisu prenete, ako se ne varam.
Pet Jul 24, 2009 6:07 pm
cone je napisao:E, to! Da vidimo gradsko-prigradske Vranjance na jednom mestu.
Ima tamo još slika koje nisu prenete, ako se ne varam.
Tacno, ima jos slika... a ovde sigurno ne spadaju 210 i 154...
Mislim da nije najbolja ideja odvajati lokalni gradsko/prigradski prevoz jer on i nije neki...

Sem Beograda, Novog Sada, Nisa i eventualno Kragujevca ostali gradovi tesko da imaju neki razvijeni gradski saobracaj pa ce i ova tema kao i ostale brzo da stane... Osim toga, u Vranju cesto u zadnje vreme stariji turisticki i medjugradski autobusi rade na nekim lokalnim linijama u nedostatku drugih, pa je pitanje kud s njima...?
Moje misljenje

, a realizacija vasa... Dodacu jos neke slike, kad ste vec otvorili temu...
Pet Jul 24, 2009 7:19 pm
ik404 je napisao:Sem Beograda, Novog Sada, Nisa i eventualno Kragujevca ostali gradovi tesko da imaju neki razvijeni gradski saobracaj pa ce i ova tema kao i ostale brzo da stane...
Kragujevac ima itekako jak gradski prevoz,ne znam kako tako kazes.Pretpostavljam nisi ni bio u KG-u,da si bi uverio se u suprotno i ne bi upotrebio termin eventualno,vec bi ga samo dodao u gore pomenutu grupu gradova.U tu grupu svakako spada i Subotica
Bez uvrede
Pet Jul 24, 2009 9:03 pm
MARKO 89 je napisao:Kragujevac ima itekako jak gradski prevoz,ne znam kako tako kazes.Pretpostavljam nisi ni bio u KG-u,da si bi uverio se u suprotno i ne bi upotrebio termin eventualno,vec bi ga samo dodao u gore pomenutu grupu gradova.U tu grupu svakako spada i Subotica
Bez uvrede

Pa reko sam... zato sam ga i pomenuo
Bez uvrede
Pet Jul 24, 2009 10:02 pm
Da ne bismo dalje pravili off topic ovde Ik404 dodji malo na nas kragujevacki podforum ili poseti nekom prilikom kragujevac
Kragujevac je veliki grad koji ima razvijen sistem javnog prevoza i bilo sta suportno reci ili precutati ne bi bilo fer
Ned Jul 26, 2009 2:58 am
Milance je napisao:Evo slike busa koji se u Vranju koristi za gradski/prigradski saobraćaj