Fotografije i komentari o kamionskim prevoznicima iz Srbije.
Uto Nov 25, 2008 7:22 pm
MK Komerc firma iz Novog Sada u sastavu MK GROUP bavi se prometom robe na veliko,uvoz,izvoz i transportom poseduje nove kamione marke Volvo FH i Mercedes Actros extra vozni park ako ima neko nesto da doda fotografijama i komentarom neka izvoli.
Poslednji put menjao
ivemaster dana Sub Apr 28, 2012 11:18 am, izmenjena 3 puta
Uto Nov 25, 2008 7:28 pm
U startu su im vozni park cinili samo kamioni VOLVO FH prve generacije a kasnije su nabavili i novu FH verziju a uz privatizaciju Agrounije iz Indjije, vozni park su prosirili i MERCEDES ACTROS-ima druge generacije.
Uto Nov 25, 2008 7:30 pm
Bice fotografija samo da ja malo izadjem iz kuce,kod mene ovde stalno prolaze
Uto Nov 25, 2008 7:34 pm
bas tako druze,poceli su sa Volvo FH prve generacije secam se kada su vozili rudu sa Dunava za zelezaru,kada su im resursi bili pri kraju zamenili ih sve sa novom vezijom FH,a sada kada su kupili Agrouniju kupili za njih Mercedese
Poslednji put menjao
ivemaster dana Čet Jul 01, 2010 11:35 pm, izmenjena samo jedanput
Uto Nov 25, 2008 7:38 pm
Evo moje fotografije jednog od tih Actrosa dok je bio izlozen na BEOTRUCK-u 06
Uto Nov 25, 2008 7:38 pm
volvos je napisao:Bice fotografija samo da ja malo izadjem iz kuce,kod mene ovde stalno prolaze
volvos druze obraduj me tim fotografijama neka bidne sto vise i sto kvalitetnije please,please,please
Uto Nov 25, 2008 7:41 pm
E, manite se malo tih Actrosa! Jos cu da zavolim Mercedesa pored vas
Pon Sep 14, 2009 11:04 pm
Sub Avg 20, 2011 11:34 pm
Da, stare Volvoe su rasprodali, a noviji kamioni sad imaju oznake valjda te Agrounije. Bata Kole je narocito ponosan na svoj vozni park i pominjao ga je u intervjuima.