Danas ujutru oko pola 8 na dolaznom peronu autobuske stanice u Zrenjaninu upalio se Sanos S415 gbr 291 pun putnika.Na sreću vozač je brzo reagovao i ugasio vatru aparatom za gašenje.Za to vreme svi putnici su izašli iz autobusa i ne sreću sve je prošlo bez posledica.
Ima više uzroka:
Kao prvo autobus se vozi a neispravan je;
kao drugo voze ga ko sumanuti;
I kao treće bio je pun kao šibica i samim tim još veće opterećenje na autobus.
Kao što sam rekao autobus je brzo ugašen i plamen nije stigao da se širi dalje i zahvati veći deo autobusa.Već danas sam video da je namešten tako da nema neke velike štete.
Net Bus dobio gradski i prigradski saobracaj do 1. Decembra.....juce donelo odluku gradsko vece grada Zrenjanina,.....vidite da sam bio u pravu i da zasad nema nista od Laste u nasem gradu.
badi je napisao:Neznam o kakvom zakupu stanice mislis,pa stanica je u njihovom vlasnistvu...
Kako misli[ da je stanica njihova?Koliko ja znam oni su je uzeli pod zakup kao i sve autobuse i sad im taj zakup ističe 1 juna pa treba da produže ugovor.
Ako ćemo iskreno, bolje je da su još tu nego da Zrenjanin ostane bez prevoza, a radnici bez posla. Dok god neko radi, dobro je. E sad, svi bismo voleli da je to ostao Autobanat, ali šta je – tu je.