Aleks_BGD je napisao:SAKIBOY je napisao:Sta bi sa slikom
Nista tako je ispala,to je slikano mislim starim aparatom.Pa je malo losija..
SAKIBOY je napisao:Na probi u Sirmiumbusu Temsa Presij..uskoro slike![]()
s215hdh je napisao:Svaka cast za slike. Odlican bus, bar na oko ovako. Samo da se vrate radkapne
NebojsaNis je napisao:SAKIBOY je napisao:Na probi u Sirmiumbusu Temsa Presij..uskoro slike![]()
Slabe su te temse, a i ruzne su, pogotovo dijamond rugoba za medalju.
Aleks_BGD je napisao:NebojsaNis je napisao:SAKIBOY je napisao:Na probi u Sirmiumbusu Temsa Presij..uskoro slike![]()
Slabe su te temse, a i ruzne su, pogotovo dijamond rugoba za medalju.
E vidis ja se sa tim nebih slozio,vezano za Temsu Diamond.Meni je ona sasvim OK bus.Pristojno izgleda,posebno ova nova II generacija.Mislim da je za nase trziste sasvim OK.Pa eno vidi Karats iz Bugraske sa njom drzi Sofija-Dortmund i nista joj nefali...
SAKIBOY je napisao:3 Temse Safari i 1 tourmalin imaju u Srem-expresu, odlicne su ne gase se......Prestij i opalin su slabije, Sirmiumbus je prestij posle nedelju dana vratio.
Diamond je do sada najbolji proizvod Temse, potpuno novi...imaju 2 u Autobanatu...
Aleks_BGD je napisao:SAKIBOY je napisao:3 Temse Safari i 1 tourmalin imaju u Srem-expresu, odlicne su ne gase se......Prestij i opalin su slabije, Sirmiumbus je prestij posle nedelju dana vratio.
Diamond je do sada najbolji proizvod Temse, potpuno novi...imaju 2 u Autobanatu...
Stim sto je ona zlatna Diamond promenila vise vlasnika...Adio Tours-Timas Zajecar i na kraju Autobanat.
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju