Viđam ih svaki dan u Saobraćaju, koliko vidim dobro idu, a nedavno sam video Autobanatov Conecto na putu Ns-Zr.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Jel vidjas mozda one Mercedese Conecto u Žablju nekadasnje Atp Vojvodine kakvi su sad?
Miodrag je napisao:Viđam ih svaki dan u Saobraćaju, koliko vidim dobro idu, a nedavno sam video Autobanatov Conecto na putu Ns-Zr.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Jel vidjas mozda one Mercedese Conecto u Žablju nekadasnje Atp Vojvodine kakvi su sad?

Nisam, ali moram jednom otići na put da malo slikamILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Viđam ih svaki dan u Saobraćaju, koliko vidim dobro idu, a nedavno sam video Autobanatov Conecto na putu Ns-Zr.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Jel vidjas mozda one Mercedese Conecto u Žablju nekadasnje Atp Vojvodine kakvi su sad?
Jesi mozda primetio koji je gbr?
Miodrag je napisao:Nisam, ali moram jednom otići na put da malo slikamILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Viđam ih svaki dan u Saobraćaju, koliko vidim dobro idu, a nedavno sam video Autobanatov Conecto na putu Ns-Zr.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Jel vidjas mozda one Mercedese Conecto u Žablju nekadasnje Atp Vojvodine kakvi su sad?

Biće, bićeILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Nisam, ali moram jednom otići na put da malo slikamILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Viđam ih svaki dan u Saobraćaju, koliko vidim dobro idu, a nedavno sam video Autobanatov Conecto na putu Ns-Zr.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Jel vidjas mozda one Mercedese Conecto u Žablju nekadasnje Atp Vojvodine kakvi su sad?
Znam da za Novi Sad ide Conecto sa klimom gbr 583 samo ti idi i slikaj pa da postavis slike na forum
badi je napisao:Od conecta prema Novom Sadu idu / 66,77,99,111,581,583...jedan od tih si video sigurno.

badi je napisao:581 ide nedeljom kao bis liniji u 17h,a 77 kao bis polaku u 18 i 50,..ne vredi,sve znam.

badi je napisao:66 radi Melence do pola 4,a onda ga uzima drugi vozac i ide s njim u secanj pa kasnije za novi sad,99 isto radi nedeljom biseve,zato sto nedeljom zna da ide i po 3/4 autobusa po jednom polasku,ima mnogo studenata,tako da skoro svaki mercedes osim 11 i 55 ide bar jedno nedeljno u NS.

badi je napisao:Zato sto je to ustaljeno,i tacno se u rasporedu vidi koji bus ce nedeljom biti spreman za novi sad,..tako je svakog vikenda.

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju