Miodrag je napisao:Hvala, ali ovo mi je prvi put da postavljam slike na forum, pa je zato malaAli klikneš na nju, pa se onda lepo vidi
Znam jel imas mozda jos koju?
Miodrag je napisao:Hvala, ali ovo mi je prvi put da postavljam slike na forum, pa je zato malaAli klikneš na nju, pa se onda lepo vidi

Sa ekskurzije samo ova, ali ići ću možda u petak do puta, da pokušam da upecam ConectaILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Hvala, ali ovo mi je prvi put da postavljam slike na forum, pa je zato malaAli klikneš na nju, pa se onda lepo vidi
Miodrag je napisao:Sa ekskurzije samo ova, ali ići ću možda u petak do puta, da pokušam da upecam ConectaILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Hvala, ali ovo mi je prvi put da postavljam slike na forum, pa je zato malaAli klikneš na nju, pa se onda lepo vidi

Zavisi koliko bude išao, ako bude brzo, biće mutna slikaILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Sa ekskurzije samo ova, ali ići ću možda u petak do puta, da pokušam da upecam ConectaILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Hvala, ali ovo mi je prvi put da postavljam slike na forum, pa je zato malaAli klikneš na nju, pa se onda lepo vidi
Pa upecaj ako uspes i bas da vidimo koji je gbr
Miodrag je napisao:Zavisi koliko bude išao, ako bude brzo, biće mutna slikaILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Sa ekskurzije samo ova, ali ići ću možda u petak do puta, da pokušam da upecam ConectaILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Hvala, ali ovo mi je prvi put da postavljam slike na forum, pa je zato malaAli klikneš na nju, pa se onda lepo vidi

NaravnoILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Zavisi koliko bude išao, ako bude brzo, biće mutna slikaILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Sa ekskurzije samo ova, ali ići ću možda u petak do puta, da pokušam da upecam ConectaILIJA BOGOJEVIC je napisao:Miodrag je napisao:Hvala, ali ovo mi je prvi put da postavljam slike na forum, pa je zato malaAli klikneš na nju, pa se onda lepo vidi
Kako god probaj pa sta bude
Miodrag je napisao:Nemam ja aparat, ja to telefonom, kamera je 3.2, biće nešto valjdaMILE je napisao:Samo mirno drži aparat i nišani bus, neće biti mutna slika.

I ja imam na telefonu 3,2 kameru, kad zaboravim aparaat može i ona da odradi posaoMiodrag je napisao:Nemam ja aparat, ja to telefonom, kamera je 3.2, biće nešto valjdaMILE je napisao:Samo mirno drži aparat i nišani bus, neće biti mutna slika.

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 29 gostiju