Da,jeste lift,jedna od odlika ex Boosten Reizen vozila.Uskoro Boostenu-u dolaze dvije nove,al bez lifta,koji ce vjerovatno biti postavljen na donji sprat na veca zadnja vrata,sto bi se reklo s poda.Ljepse i prakticnije nego ovako. 2 dolaze ,2 su i na prodaju,tako da mozda opet neko iznenadi s Balkana od jednog veceg kupca VH i firme s ugledom u Beneluxu
Hvala na odgovoru , prosto me cudi to komplikovanije resenje umesto da su isto uradili kao Setra na donjem spratu ulaz kod drugih vrata i skloni se odredjen broj sedista samo .
Problem je što dole moraju da se ugrade šira vrata da bi se obezbedio pristup preko rampe, a to verovatno znači i skidanje jednog reda sedišta. Na sve to, kad uđeš u invalidskim kolicima, nemaš gde da manevrišeš od kuhinje i toaleta, pa ceo donji sprat maltene mora da se preuredi. Ovde su fino iskoristili prostor između zadnje osovine i hladnjaka da smeste lift i popnu hendikepiranu osobu do sedišta a potom spuste lift sa kolicima i mogu da ih odlože u prtljažni prostor.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.
"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Jeste ali po meni je bolje imati sira vrata uz lift i da se sklone dole dva sedista. Mnogo jednostavnije resenje nego ovako jos se trosi prtljazni prostor kojeg na dekeru ima i onako malo