Logo

Lasta, Beograd (3)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Postod badi » Ned Avg 14, 2011 3:10 pm

Bas njih briga, pa ako prifali para, ima ko da dotira...
badi
Član

Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 10:54 pm

Sponzor

Postod tomo » Ned Avg 14, 2011 3:15 pm

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Korisnikov avatar
tomo
Član

Pridružio se: Sub Jul 17, 2010 10:58 pm

Postod Marko » Ned Avg 14, 2011 3:16 pm

Što da ne voze sa njime .
A koji je odgovajajući autobus za Sombor ?
Poslednji put menjao Marko dana Ned Avg 14, 2011 10:16 pm, izmenjena samo jedanput
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod becks89 » Ned Avg 14, 2011 3:28 pm

Berkhof axial70 na primer,evo i u Kanjizu deker ide , :cry:
Ovaj Plavi deker mi je prelep,vise mu odgovara ova sema ,nego bela boja pozadine :wink:
becks89

Postod mikica » Ned Avg 14, 2011 9:59 pm

ali u Sombor uglavnomuvek dolaze axial sad ako je neka promena nista lose
mikica
Član

Pridružio se: Sub Jan 16, 2010 11:46 am

Postod Sloba » Pon Avg 15, 2011 11:09 am

#9201 na E75, mislim da je išao za Ranilug ili Kuršumliju.
Image
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod gospodin dzo » Pon Avg 15, 2011 7:17 pm

Vidjen gb 7501 Solaris na liniji BG-Brestac :D :D :D
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod alexandargh » Pon Avg 15, 2011 8:17 pm

Što mi je ružan taj crni spojler, ili šta je već.
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod shakal » Pon Avg 15, 2011 11:56 pm

Nije spojler nego resetka! Cini mi se da se vide iz bliza iza te resetke ventilatori!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod civijas » Uto Avg 16, 2011 1:26 am

U pravi su Shakal. Tamo su ventilatori.;)
civijas
Član

Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 3:46 am

Postod negas » Uto Avg 16, 2011 2:31 am

leotar je napisao:Moram preneti veoma negativne impresije od pre par dana osobljem iz Lastine poslovnice u Kragujevcu.

Kada ih zovete telefonom za informacije drski su i bezobrazni, a uživo znaju biti i još nepredvidjiviji...
Šta se zapravo desilo, hteo sam kupiti povratnu kartu za Beograd sa tranzitnim polaskom Lastinog autobusa na liniji Kotor-Beograd u 16:30. U 20:30 me je u Beogradu čekala takodje njihova rezervacija za Split. Naravno čovek koji je tog popodneva radio u agenciji napravio je red od nekoliko stranaka koje su čekale isti odgovor hoće li biti slobodnih mesta. Uputio nas je na peron kako bi dobili informaciju 15 min pre samog polaska. Autobus je kasnio 35 minuta, isti taj službenik nas je dočekao na peronu sa već napravljenim spiskom putem koga u autobus zapravo nisu hteli da prime nikoga, pa čak ni mladi bračni par sa trudnicom koji je imao uredno rezervisanu povratnu kartu. Ponudili su da par ljudi navodno odstoji ako hoće.
Zaista nevidjen skandal ! Pritom ne želim ponavljati da me je u Beogradu čekala isto njihova povratna karta za medjunarodnu liniju za Split, koju je taj kvazi lastin kadar u Kragujevcu ljudima koji čekaju na red stavljao za prednost.

Naravno u autobus nisam ušao a za put do Beograda sam morao da se snadjem sam. Na svu sreću pa sam stigao ipak na vreme i nastavio put dalje. No, nevoljama nikad nije bilo kraja jer istu tu Lastinu povratnu kartu za Split vi ne možete da overite na splitskom kolodvoru već morate telefonski zvati nekoliko dana unapred ukoliko vam lastini kooperateri u Hrvatskoj budu omogućili slobodno mesto za povrat. :roll:

Generalno ja zaista ne znam šta se dešava ali ako iko ovo čita molim da se bar preispitaju ovi kadrovi u kragujevačkoj agenciji pokraj glavne autobuske stanice koji su krajnje neprofesionalni i bezobrazni :!:

Dakle problem je pun bus iz Kotora, i ne primaju putnike! Dakle, mozda je trebalo da overavas povratak, 2-3 dana unapred, dakle da udjes u spisak ili gresim?

Dalje, to isto vazi i sa povratkom iz HR!

Dakle zakljucak je da na jedan polazak moze doci i 60/70 putnika, i to na usputnoj stanici, pa treba obezbediti sebi mesto RANIJE!

TO LASTA TREBA DA OBAVESTI PUTNIKE DA TO UCINE! TREBA OBAVESTITI PUTNIKE !!!

One dve zene sto rade su vrh-rade tu jos kada nije dosla lasta- a ovi ostali su dosli iz Autosaobracaja iz gradskog, zato si tako prosao! Posalji obavezno predstavku na Lastin sajt, ovo sto si napisao ovde! Napisi direktoru Medjugradskog i medjunarodnog saobracaja !

Da se to meni desilo, i jos da ne otputujem, taj bi verovatno ostao bez posla (pod uslovom da nisam ja napravio propust ne overavanja ranije). !!! :wink:

Jos da je neljubazan i slicno, sigurno bi bio prijavljen!

Koji konto, da li 9149 je bio, posada Bugarcic, Karamela su OK. Ne verujem da su oni nesto drndali...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Kassbohrer » Uto Avg 16, 2011 9:43 am

leotar je napisao:Moram preneti veoma negativne impresije od pre par dana osobljem iz Lastine poslovnice u Kragujevcu.

Kada ih zovete telefonom za informacije drski su i bezobrazni, a uživo znaju biti i još nepredvidjiviji...
Šta se zapravo desilo, hteo sam kupiti povratnu kartu za Beograd sa tranzitnim polaskom Lastinog autobusa na liniji Kotor-Beograd u 16:30. U 20:30 me je u Beogradu čekala takodje njihova rezervacija za Split. Naravno čovek koji je tog popodneva radio u agenciji napravio je red od nekoliko stranaka koje su čekale isti odgovor hoće li biti slobodnih mesta. Uputio nas je na peron kako bi dobili informaciju 15 min pre samog polaska. Autobus je kasnio 35 minuta, isti taj službenik nas je dočekao na peronu sa već napravljenim spiskom putem koga u autobus zapravo nisu hteli da prime nikoga, pa čak ni mladi bračni par sa trudnicom koji je imao uredno rezervisanu povratnu kartu. Ponudili su da par ljudi navodno odstoji ako hoće.
Zaista nevidjen skandal ! Pritom ne želim ponavljati da me je u Beogradu čekala isto njihova povratna karta za medjunarodnu liniju za Split, koju je taj kvazi lastin kadar u Kragujevcu ljudima koji čekaju na red stavljao za prednost.

Naravno u autobus nisam ušao a za put do Beograda sam morao da se snadjem sam. Na svu sreću pa sam stigao ipak na vreme i nastavio put dalje. No, nevoljama nikad nije bilo kraja jer istu tu Lastinu povratnu kartu za Split vi ne možete da overite na splitskom kolodvoru već morate telefonski zvati nekoliko dana unapred ukoliko vam lastini kooperateri u Hrvatskoj budu omogućili slobodno mesto za povrat. :roll:

Generalno ja zaista ne znam šta se dešava ali ako iko ovo čita molim da se bar preispitaju ovi kadrovi u kragujevačkoj agenciji pokraj glavne autobuske stanice koji su krajnje neprofesionalni i bezobrazni :!:

Sad pročitah ovo jeste stvarno ružno ali ako je bio pun autobus iz Kotora nisu ni oni mogli da ustaju ljude da bi neko sjeo ali opet mogli su ili bolje reći morali da obezbjede ljudima neki prevoz. A zar tebi nije bilo lakše da nazoveš Globtour, telefonom se najaviš da ćeš ući u Čačku i ideš pravo za Split em je dobar autobus, em skoro nikad nema gužve, em je kraće putovanje...
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod leotar » Uto Avg 16, 2011 11:12 am

To si u pravu za obezbedjivanje prevoza, u pitanju je bila totalna dezorganizacija.

A što se tiče Čačka, morao sam da idem preko Beograda jer je to bio službeni put na koji nisam išao sam već sa kolegama pa je sve bilo organizovano unapred :wink:

U svakom slučaju hvala za tu informaciju :)
leotar
Član

Pridružio se: Uto Mar 16, 2010 6:22 pm

Postod Nikola_4217 » Uto Avg 16, 2011 3:37 pm

becks89 je napisao:Za sombor Ayatsa,toliko o organizaciji :twisted:
Odkud znas da on iz Sombora ne ide u neki drugi grad u Evropu..vidjao sam liniju za Blace pa odatle za Pariz..ne mora da znaci da je on striktno na toj relaciji... :wink:
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod becks89 » Uto Avg 16, 2011 4:34 pm

Svejedno,ali ne verujem da iz sombora ide u evropu negde,ali opet na tako kratku relaciju ayatsa suludo je ,po mom misljenju :wink:
becks89

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine