Logo

Sirmiumbus, Sremska Mitrovica

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Re: Sirmiumbus, Sremska Mitrovica

Postod Nibus-ja » Sub Okt 25, 2014 11:58 am

онда можемо да закључимо да је тамнава власник и ПРЕМИСИСТЕМ-а у који сад спадају срем-експресов ГТЦ и сирмиум бус :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Sponzor

Postod sremacns » Pon Okt 27, 2014 8:53 pm

Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 8:01 pm

Postod sremacns » Ned Nov 02, 2014 11:12 am

Nemogu da pohvatam sve informacije šta se dešava mnogo se nešto zakomplikovalo kupljeno je 3 Van Hoola i 2 Setre u Nemačkoj ... Sva vozila Sirmiumbusa , Pixi Trade i GTC ex Sremekpres nose nalepnice PREMYSISTEM očito nova firma u koju su stigle i prinove ali šta za koga i koliko neznam :roll: Takođe mnogo kruže priče da će Tamnava smanjiti plate zaposlenima u Sirmiumbusu što je izazvalo veliko nezadovoljstvo a očikledno je da postoji mnogo raznih problema :(
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod trosmenac » Ned Nov 02, 2014 7:30 pm

4 Van Hoola sa Man motorima su kupljena i dve Setre prebacen je Berkhof iz Pixi Trejda zato sto se umorio od Kostajnice.Za plate neznam ali nema razloga da ih smanjuju.Ulozeno je dosta u servisnu opremu i gradice se jos jedan objekat za odrzavanje vozila posto Sirmijum nije imao svoje odrzavanje ni svoje majstore.Najveci problem je pomiriti do jucerasnje ljute konkurente u jednu firmu iz tog razloga je vlasnik firme svakodnevno u S Mitrovici.Nema razloga za zabrinuost Tamnava je kupila i Evropu Bus u Valjevu u trenutku kad je radnicima kasnila plata godinu dana kad je vozni park bio u totalnom raspadu i od njih napravila vrlo uspesnu firmu.Plate ne kasne i vrlo su solidne osvezen je vozni park vratili su se na neke linije na kojima nisu bili godinama u pregovorima su ponovo za vracanje linije za Bec ,CG su letos radili vrlo uspesno ponekad i sa tri busa,vratilo im se dosta putnika.....
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:05 pm

Postod tomo » Ned Nov 02, 2014 7:41 pm

Image
Korisnikov avatar
tomo
Član

Pridružio se: Sub Jul 17, 2010 10:58 pm

Postod sremacns » Čet Nov 06, 2014 9:43 pm

:shock: Od bivšeg vozača Sirmiumbusa sam dobio informaciju da lete otkazi sa obe strane pre neki dan je kolega Sakyboy dobio otkaz a danas 4 ili 5 radnika su sami napustili ...meni se ovakve vesti nimalo nedopadaju jer ima mnogo nerešenih problema ... znam koliko su bili vezani za Sirmiumbus pre saradnje sa Tamnavom :( Sada zovu amatere da voze ... svašta sam mogao zamislim ali ovako nešto nikada :(
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod MILE » Čet Nov 06, 2014 11:26 pm

Haos je tamo, svašta se radi u firmi, imao sam priliku da čujem razne priče......
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod SGB » Pet Nov 07, 2014 1:32 am

sremacns je napisao::shock: Od bivšeg vozača Sirmiumbusa sam dobio informaciju da lete otkazi sa obe strane pre neki dan je kolega Sakyboy dobio otkaz a danas 4 ili 5 radnika su sami napustili ...meni se ovakve vesti nimalo nedopadaju jer ima mnogo nerešenih problema ... znam koliko su bili vezani za Sirmiumbus pre saradnje sa Tamnavom :( Sada zovu amatere da voze ... svašta sam mogao zamislim ali ovako nešto nikada :(

И ја сам ово чуо, као и да је кренуло "интервентно" довођење возача без икаквих критеријума.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Nibus-ja » Pet Nov 07, 2014 3:44 pm

колега САКИБОЈ је сам напустио чини ми се, сад ће ту ДУНАВ-превоз да се умеша ако се хаос не стабилизује и реши :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Igor » Pet Nov 07, 2014 8:09 pm

Pa nek se umeša, ne trebaju ljudi da ispaštaju zbog novog rukovodstva :)
Korisnikov avatar
Igor
Član

Pridružio se: Uto Sep 20, 2011 4:33 pm

Postod trosmenac » Sub Nov 08, 2014 7:07 pm

Danas u Tamnavi radio servis na Setrama 315 ul spremljenim za Sirmijum.Usput sam pito vlasnika :x sta se desava u Mitrovici i dobio odgovor da ce svi vozaci u celoj Tamnavi imat iste plate i dnevnice znaci negde oko 50000din a da su sezoni pojedini ali samo pojedini imali i po 100000din kod starog gazda Zike.Takodje kaze da uopste nisu imali odrzavanje da im je po pozivu kad se nesto pokvari dolazio samo jedan covek da to odradi i da ima da se ulaze u odrzavanje poprilicno.Vozaca na zalost ima kolko hocete u Tamnavi ima poprilican spisak onih koji su povremeno radili vanredne ture za njih u sezoni i koji jedva cekaju da uskoce u stalan posao.Pljujemo po Lasti i GSPu al za nas gologuziju je MAMA j... KAPITALIZAM
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:05 pm

Postod Aleks_BGD » Ned Nov 09, 2014 1:23 am

U svakoj firmi u Srbiji ima problema,pogotovu u manjim i to nije nista novo,ja koliko znam u Tamnavi plata nikad nije zakasnila a znam dosta kolega koji tamo voze i koji su vozili.Nisam cuo do sad da se bilo kod iz gradskog pozalio da kasni plata,a ima tamo ljudi koji voze godinama tako da mislim da je to sa kasnjenjem samo zli jezik nista vise. :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod sremacns » Pon Nov 10, 2014 5:39 pm

prevoznik : Sirmiumbus Sremska Mitrovica
vozilo : Setra S 431 DT
slobodna vožnja
datum : 10.11.2014

Image
Korisnikov avatar
sremacns