Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.
Odgovori

Pon Feb 16, 2009 12:55 am

Sada sam provalio ovo malo sa postavljanjem slika, imam dosta u arhivi pa krecem sa postavljanjem.Dule sutra sleduju slike od mog Minibusa iz unutra dok je bio u zavrsnoj fazi.Poz.
Nece mi nesto ona opcija kada hocu da kacim vise slika odjednom? Gledao sam ono uputstvo, ali nesto nece. Probacu sutra

Pon Feb 16, 2009 11:55 am

idi preko www.photobucket.com lakse je i onda samo kopiras poslednji od 4 coda koja postoje dole. I slika se pojavi i ogranici rezoluciju na 800x600.

Pon Feb 16, 2009 4:05 pm

joza je napisao:
s215hdh je napisao:Odlican Merdzo :)

A tek ove slike sto je Joza postavio od svojih Irisbusa, sto su dobre, ubijaju 8) :lol:

Ti to mene malo a? A nije lepo, stariji sam. Imam opravdanje, rekao sam da necu da stavljam jer nemaju reklame sa strane, samo firmu na vratima, hladno je i nemogu se raditi folije, a zna Cone ( bavi se Oracal folijama) stavio sam umanjenu reklamu sa strane, neku novu foliju sa metalic efektom presijavaju se na suncu, a bolje su nego obicne izdrzavaju do 120 step. Cel. Imao sam problem, ove stare idu do 80 pa leti se tegle kad bus stoji na suncu a zimi su krte, tako da posle 2god. izgleda iskrzano i ruzno. Zato malo odugovlacim. A rekoh prodajem dva polovna, pa pored ovog novog ako Bog da bice jos jedan a mozda i dva tako da se onda ima sta slikati. Malo strpljenja, druze.

Naviknes se vremenom Jozo, vole oni da cackaju mecku :lol: :lol:
A da nisu malo previsoko ona vrata na Ivecu?

Pon Feb 16, 2009 4:47 pm

Ma znam Luka, prihvatam ja sve to, mladja generacija, sta ces.
Sto se tice vrata, po zakonu ta velicina autobusa ne mora da ima vrata koja su oba za ulaz i izlaz putnika, nego jedna funkcionalna i jedna za prinudni izlaz( ne daj Boze). Znaci, na prednja ulaze i izlaze, a zadnja su tu samo za slucaj da zatreba ako se prednja mozda u nezgodi ostete. Kao i siberi na autobusima, po pravilu moraju biti velicine da moze covek da izadje, zato se svi mogu izbaciti skroz napolje.
To ti je u vecini minibusa do 30 sed. takvo resenje. ( Turisticke varijante gde nema potrebe za zurbom). Ali postoje i gradske varijante kod kojih su zadnja vrata napravljena ili iza ili ispred zadnje osovine i potpuno su funkcionalna. Imam brdo slika od raznih mini i midibusa pa cu okaciti da vidite i na slikama.

Pon Feb 16, 2009 4:49 pm

Hvala Dule, probacu veceras pa ako mogu pustim Vam jos koju sliku

Čet Feb 19, 2009 12:44 am

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

prebacene u odgovarajucu temu
autor slike joza
Poslednji put menjao Goran sk dana Čet Feb 19, 2009 12:55 am, izmenjena samo jedanput

Čet Feb 19, 2009 12:51 am

brebaceno u odgovarujucu temu
Image
Image
Image

autor slike joza

Pon Feb 23, 2009 9:17 pm

Boga mi, lep prevoz, svaka cast Jozo. Ocekujemo JOS slika :)

Pon Feb 23, 2009 10:28 pm

Cim malo blesne sunce i polepim reklame. Uzeo sam neke nove metalik folije, bice bolje i lepse,pogotovo na suncu .
Hvala, ako bude sve ok bice vise slika od drugog.

Iveco Daily 16+1

Čet Feb 26, 2009 12:36 am

Image

Image

Image

Image

Image

Izvor mislim da znate.
Poslednji put menjao joza dana Čet Feb 26, 2009 12:45 am, izmenjena samo jedanput

Iveco Daily 21+1

Čet Feb 26, 2009 12:42 am

Image

Image

Novi je zurio, pa je stari morao da priceka malo za pranje :D
Moj stari u kadru obilazi da li je sve pod kontrolom. :D

Čet Feb 26, 2009 12:55 am

ODLICNI!Svaka cast-samo "guraj napred"! :D :D :D

Čet Feb 26, 2009 2:05 am

Ekstra vozni park jozo...svaka cast.Ovaj Daily mi je najlepsi.Kao sto rekoh vidjen si na Vlasinskom jezeru.Koga si ono vozio,sportisti neki?

Čet Feb 26, 2009 3:24 am

U pravu si.Veslacki klub " Danubijus " iz Novog Sada. Ako je vozio smedj decko i vukao prikolicu to je to. Eto ti slucajnosti. Sutra cu vidim i tacan datum pa da znas.

Čet Feb 26, 2009 3:47 am

Kojim ste putem isli,autoputem preko Leksovca,Vlasotinca i Crne Trave ili ovamo na Grdelicku klisuru?
Odgovori