Ince ovaj prevoznik u svom voznom praku ima jos jedan Neoplan Skyliner,i nekoliko Setri serije 200.
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
s215hdh je napisao:Tog smo Volvos i ja videli kada smo isli u Batocinu, ali Volvos nije stigao da ga uslika. S 215 HDS... Redak primerak... Svaka cast na slikama!
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
djole je napisao:Ovu Setru 215 HDS ne gase,kad kod sam krenuo za beograd,ili sam je sreo,ili stigao negde
Jovan je napisao:djole je napisao:Ovu Setru 215 HDS ne gase,kad kod sam krenuo za beograd,ili sam je sreo,ili stigao negde
Sta voze s njomAko agencije nece stare autobuse ovaj nije noviji od 85.godista sigurno. A ni na jednoj slici nije linija

Jovan je napisao:djole je napisao:Ovu Setru 215 HDS ne gase,kad kod sam krenuo za beograd,ili sam je sreo,ili stigao negde
Sta voze s njomAko agencije nece stare autobuse ovaj nije noviji od 85.godista sigurno. A ni na jednoj slici nije linija
Goran sk je napisao:Jovan je napisao:djole je napisao:Ovu Setru 215 HDS ne gase,kad kod sam krenuo za beograd,ili sam je sreo,ili stigao negde
pa mozda voze sami za sebe
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju