petar je napisao:Napokon na sajtu pks.rs imate objavljene linije za 2014/2015 i kako sam tvrdio As-u su dobar deo linija brisali i ispostavila se suplja prica pojedinaca o vracanju brisanih linija sto sam od pocetka i tvrdio.
To su objavili još pre 10 tak dana još onda kada smo pisali, ako me sećanje služi, i dva puta su ažurirali, pre i posle aprila.
Smišljeno su obrisane linije po nečijoj direktivi a neke su ostavljene. Da li je to bezakonje - jeste, i ništa!
Da li je bezakonje da se vrate stare linije - jeste i ništa.
Oko linija je problem bio što sam verovao da AS štit država kao preduzeće u restrukturiranju. Ali ta država je danas sns, nesposobni za bilo šta, barem se za ovo vidi. Daj bože da sam pogrešio.
Ovo je ujdurma! Postavlja se pitanje zašto nisu sve obrisane za BGD na primer? Dalje, ko može da garantuje da iste ne predloži bilo ko pa i Janjušević ili neki novi AS i budu usvojene za 2015/16. Bez obzira na žalbe da su brisani polasci.
U Srbiji je sve moguće.
Još veću želju sada imam da pošaljem krivičnu prijavu, i to ću ove nedelje uraditi!Bio sam na stanici danas. Sva vozila su popisana sem RenoJa, Bove i možda 415ce sa klupama ko 312 i 315-ce konto 582.
Sve ostalo, i SETRE i sve 415-ce i sve što je na stanici popisano je.
i 586 jer popisan. 586 možeš da ga kupiš na budućoj licitaciji
Treba obavestiti Bortravel za njega, biće jeftin da ne bi otišao u staro gvožđe, a borani vole da ih repariraju!
Bova i RenoJ kao najjači auti nisu, Dakle dogovr sa izvršiteljem i verovatno nada u ono, spasiti što se spasiti može.
Inače, viđam 610 na BGD-u, pre neki dan vraća u 20.30h kroz Sušicu,
i zaigralo mi je srce, preleo je videti prelep Bkof sa AS-ovim natpisom. Omah se zapitah, da li ću još viđati AS-ove aute na drumu. Možda i hoćemo, ali nada sve više jenjava. Vozači isti oni koji su ga dužili u AS-u!