kovacnuno je napisao:Hvala Lauda, počeli su opet pomalo da ih šalju za Trebinje, prije par dana sam vidio gar.broj 490 i to sa starom šemom. Zimi su za Trebinje stalno slali Tourisma i možda jednom u mjesec dana O404 a sad počeli opet starije autobuse da šalju, O404, dosta često S404 i ponekad S315

Lauda je napisao:kovacnuno je napisao:Hvala Lauda, počeli su opet pomalo da ih šalju za Trebinje, prije par dana sam vidio gar.broj 490 i to sa starom šemom. Zimi su za Trebinje stalno slali Tourisma i možda jednom u mjesec dana O404 a sad počeli opet starije autobuse da šalju, O404, dosta često S404 i ponekad S315
Te iste autobuse ja vidjam kod mene u Backoj Topoli jer linija Trebinje - Subotica prolazi i kroz B.Topolu svakog jutra oko 8:20. Uglavnom tu liniju rade sa Tourismom, a redje O404.

Kassbohrer je napisao:Od osam vozača koji se izmjenjaju na autobusu na jednoj turi samo jedan ga ''duži'', a ostale uglavnom ne zanima puno u kakvom je stanju autobus, i na toj liniji ne dobijaju inostrane dnevnice iako provode duže od 15 sati (koliko je limit kod njih) na putu.

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju