negas je napisao:sanos_a je napisao:Sashco je napisao:Goran sk je napisao:ovo je sanos 0404
Pazi, tek sad vidim natpis iznad prednjeg desnog svetla!![]()
Zagledao se ja u krug i u mečkin logo
MB ne go koirstat toj princip na otvoranje na vozackiot prozorec odnosno principot na otovranje levo - desno tuku MB koristi princip na otvoranje na prozorecot gore - dolu a moze da bide ili racno ili elektricno. Toa ubavo se gleda na slikata na SANOS 404.
A unutra kad udjete, cekaju vas stara dobra sedista, i to ista ona kao nekad sto je bilo u Sanos-ima 315!
Ovaj sanos nema prozore iznad prednjih vrata za razliku od 0404 koji imaju! I ima jos razlika...ali ovaj sanos mi je prelep!
Ulazio sam u ovaj Kraljevacki i isao je jedno vreme za Italiju, Kraljevo-Kragujevac-Milano!
Aleks_BGD je napisao:negas je napisao:sanos_a je napisao:Sashco je napisao:Goran sk je napisao:ovo je sanos 0404
MB ne go koirstat toj princip na otvoranje na vozackiot prozorec odnosno principot na otovranje levo - desno tuku MB koristi princip na otvoranje na prozorecot gore - dolu a moze da bide ili racno ili elektricno. Toa ubavo se gleda na slikata na SANOS 404.
A unutra kad udjete, cekaju vas stara dobra sedista, i to ista ona kao nekad sto je bilo u Sanos-ima 315!
Ovaj sanos nema prozore iznad prednjih vrata za razliku od 0404 koji imaju! I ima jos razlika...ali ovaj sanos mi je prelep!
Ulazio sam u ovaj Kraljevacki i isao je jedno vreme za Italiju, Kraljevo-Kragujevac-Milano!
Svako vece u 22H iz Beograda za Milano preko Vicenze.

Denky Pecanin je napisao:Aleks_BGD je napisao:negas je napisao:sanos_a je napisao:Sashco je napisao:Goran sk je napisao:ovo je sanos 0404
Svako vece u 22H iz Beograda za Milano preko Vicenze.
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju