Auh kakva slika. Extra autobus!

Stefan Bgd je napisao:Neobus Universo gar.broj 575 kreće put Čačka:
negas je napisao:Stefan Bgd je napisao:Neobus Universo gar.broj 575 kreće put Čačka:
Zaebali Kavim nalepnice. Sad su vec standardni u nekoj Moravi, verovatno Moravi tursu pre neki dan videh ovakav Neobus shiba njihovu relaciju...
shakal je napisao:negas je napisao:Stefan Bgd je napisao:Neobus Universo gar.broj 575 kreće put Čačka:
Zaebali Kavim nalepnice. Sad su vec standardni u nekoj Moravi, verovatno Moravi tursu pre neki dan videh ovakav Neobus shiba njihovu relaciju...
Da. universo i merkavim voze za moravu! nikako da provalim broj njihovih vozila u moravi! znam da je ukupno 17, ali ne znam od turistickih koliko je u moravi!
shakal je napisao:ok to! nego nikako da povatamo koliko su dali merkavima i neobusa moravi turs!
negas je napisao:shakal je napisao:ok to! nego nikako da povatamo koliko su dali merkavima i neobusa moravi turs!
Ja mislimd anema koliko su im dali, nego Cacak shalje bus po nalogu dispesera, koji je u rasporedu, ne verujem da su preselili, i rekli evo ovih ajd na primer 5 komada neka Vam rade te linije, a mozda je i tako kao shto kazesh...

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju