Nenad_KM je napisao:Moguce, ova je kako sam primetio imala na krovu onu lajsu od klime ili sta vec dugacku, kao ona Arsina crvena.
shakal je napisao:http://www.dobos.rs/vozila/detalji/1614
oduzeta bova, kako sam nacuo i plavi neoplan im je uzet! plavu bovu ne vidjam, jedino sto sam vidjao zadnjih par dana su raspale setre, siva i bela! i jedna siva u ok stanju!
shakal je napisao:nolex je napisao:bova u radunocturne je napisao:Plava Bova danas crkla u Kg.
ja je videh sad u 16:35 ode za Bg iz Kv.
jeste video sam je i ja ali i juce sam je pratio kao metak ide cak kazu da je preudobna,a cuo sam i da je skanija jos bolja od bove i kupljena za kes,kazu da stize za 2 sata i 10 minuta...Aleks_BGD je napisao:shakal je napisao:nolex je napisao:bova u radunocturne je napisao:Plava Bova danas crkla u Kg.
ja je videh sad u 16:35 ode za Bg iz Kv.
Skoro je bila jedno nedelju dana na auto putu u kvaru.Lezala u zaustavnoj traci...
shakal je napisao:taj te je slagao sto kaze da stize za 2 sata i 10 min, ako mislis na KV-BG?! Samo mu do Kragujevca treba sat vremena, a od kragujevca do bg mu treba minimum sat i po!

moj sin putovao kaze neki ljubisa ludo vozi ali su putnici zadovoljni kaze vozi bez rizika...startna je kao putnicki jeste li vi videli taj autobus,pa ne verujem da me lazeshakal je napisao:taj te je slagao sto kaze da stize za 2 sata i 10 min, ako mislis na KV-BG?! Samo mu do Kragujevca treba sat vremena, a od kragujevca do bg mu treba minimum sat i po!
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju