Uto Mar 03, 2009 9:47 pm
Uto Mar 03, 2009 9:50 pm
Nibus-ja je napisao:Jel STRELA-PREVOZ I STRELA iz Obrenovca iste firme ili 2 odvojene
Negas je napisao:Sad je jedna!!!
djole je napisao:Postojala je ranije i Srela Lazarevac,imali su autobuse i odlicne kamione za ono vreme,svi Iveco.Sad je te kamione pokupila Kolubara gradjevinar,a sa autobusima ne znam sta je bilo,autobusku stanicu je uzela Lastra.Na ovom Sanos-u stoji jos neka naleppnica,ne mogu da procitam sta pise,odakle su,tako da je moguce da je to iz perioda njihove krize,kao i Raketa UE kako sad rade...
Nibus-ja je napisao:Pise VESELINOVIC i SINOVI
Krle je napisao:Veselinovic iz Cvetanovca,privatnik,a Streline linije
Sre Mar 04, 2009 2:20 pm
Jovan je napisao:sasa 74 je napisao:ja sam cuo vlasnik se zove Rade i sem ove setre ima i setru 216 hdh hds neznam bas oznaku i bovu. ta Bova je letos isla svaki dan na more extra bus a 216 je sad u Moravi i vozi Sombor -V.Banjakoja86 je napisao:Ovaj bus vozi moj otac, vlasnik je Rade i ima cini mi se 7 autobusa....sasa-74 je napisao:Drzi liniju Krusevac - Novi Sad jel dakoja86 je napisao:Ima dva ovakva autobusa, onda on vozi onaj drugi, radi u Jugoprevoz iz Jagodine i vozi za Radeta privatno... A u Jugoprevozu vozi onaj beli Sanos, jedini medjugradski sto je ostao, linija Jagodina-Zlatibor-Novi Sad....
Sre Mar 04, 2009 2:21 pm
Sre Mar 04, 2009 2:31 pm
Sre Mar 04, 2009 4:36 pm
Sre Mar 04, 2009 4:41 pm
Čet Mar 05, 2009 2:12 pm
Nibus-ja je napisao:
Hvala ti Marko OVO je isti ZNAK PIROCANACA.Setre koliko znam nisu nikad imali sem sa Kosova 1999.godine POLICIJA zaplenila jednu za svoje potrebe,vozili je vozaci AUTOTRANSPORTNOG i dovezli je u Pirot,POLICIJA obecala da ce im dati tu SETRU ali nije nikad bila registrovana u njihovom voznom parku,TAKO DA JE OVO ZLOUPOTREBA ZNAKA odnosno LOGO-a FIRME.
Čet Mar 05, 2009 2:15 pm