Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.
Odgovori

Autoprevoz Stern, Vrnjačka Banja

Ned Avg 31, 2008 10:41 am

Da izbegnemo mešanje sa ATP Morava, ovde diskutujemo o Autoprevozu Stern - Vrnjačka Banja koji je sasvim druga firma, dakle dobija posebnu temu.
Najpre jedan S415 sa AS u Trsteniku
Image
A zatim i jedna fotografija sa autoputa oko koje sam imao dileme, ali negas mi je objasnio da je ovo Autoprevoz Stern VB tj da nema veze sa Moravom.
Vidim da ga je i Marko uslikao...
Image

Pon Sep 01, 2008 12:34 am

ja ipak mislim da je stern jedna firma, a autoprevoz druga!!! vlasnik autoprevoza je mislim bivsi direktor starog autoprevoza iz vr banje!!! on je vecinu autobusa prodao travel travelu, sa tim sto se vlasnik obavavezao da promeni ime u morava!!! tako da imamo 3 firme iz v banje!!!MORAVA, STERN I AUTOPREVOZ!!!! Mada me ne bi cudilo da su se stern i autoprevoz ujedinili!!! sve je danas moguce

SETRU... 228dt

Pet Sep 12, 2008 7:50 pm

Image
Ѕ228- DT аутопревоза Врњачка Бања код железничке станице

Sre Sep 17, 2008 6:43 pm

shakal je napisao:ja ipak mislim da je stern jedna firma, a autoprevoz druga!!! vlasnik autoprevoza je mislim bivsi direktor starog autoprevoza iz vr banje!!! on je vecinu autobusa prodao travel travelu, sa tim sto se vlasnik obavavezao da promeni ime u morava!!! tako da imamo 3 firme iz v banje!!!MORAVA, STERN I AUTOPREVOZ!!!! Mada me ne bi cudilo da su se stern i autoprevoz ujedinili!!! sve je danas moguce

Raskantase takvog autoprevoznickog giganta da je to strasno! A najbolje buseve u najteze vreme za nasu zemlju imao je bas Autoprevoz iz Vrnjacke banje. Odlicna autobaza, odlicna stanica, autobusi... Sve je sada postalo krajnje mizerno!

Uto Okt 28, 2008 11:15 pm

na autoputu

Image

Uto Okt 28, 2008 11:43 pm

To 317 HDH?

Sre Okt 29, 2008 12:13 am

malo cudno deluje za orginal :wink:

Sre Okt 29, 2008 12:14 am

po duzini bih rekoa da je 315, ali sve je nesto skepavano :)

Sre Okt 29, 2008 10:07 am

Mozda su 217 prepravljali, ima duzinu 4 prtljaznika izmedju osovina :?

Sre Okt 29, 2008 10:28 am

217 je postojala samo jedna na nasim tablama, posle jos jedna. To sigruno nije ova. Moguce da je 317 pa budzena. A ne mogu da vidim da li ima 6 ili 7 prozora da znam jel 315 ili 317

Sre Okt 29, 2008 6:03 pm

Ovo je serija 200, prepravljena u jednoj valjevskoj radionici(bila je ofarbana u njihovu karakteristicnu boju)koja je jedno vreme(1999.)radila i u BG gradskom prevozu(video je par puta na"23"), a zatim prodata "Arandjelovac prevoz"-u(radilla AR-BG).Znam da je skoro bila u oglasima, ne znam ko je kupio. :D

Sre Okt 29, 2008 7:11 pm

Retrovizori nisu originalni, maska, vide se jos neke ispravke. Moga bih garantovati da 217 ni jedna nije vise postojala sem one koju znam. Ali opet, covek se uvek iznenadi. Ajde, Krle vidi ako mozes od koga je kupljena i koji model je bio tacno...

Sre Okt 29, 2008 8:29 pm

Ako je bila 217, onda je ovo najgora reklama za taj servis :twisted: Od lijepog autobusa sta su napravili

Sre Nov 05, 2008 1:42 pm

OK, imaju Setre ali imaju i Neoplan.
Image

Sre Nov 05, 2008 1:44 pm

Sashco je napisao:OK, imaju Setre ali imaju i Neoplan.
Image

Sta je ovo, kakvih sve "nakaza" ovi imaju. Ovo sto su oni napravili nisu vise ni Setre ni Neoplani :lol: Ako hoces Starlinera onda kupi Starlinera, a da su pametni pa na ovom Citylineru samo masku zamjenili i sredili ga. A sad ovako ne lici ni na sta
Odgovori