Sekcija za predstavljanje članova. Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Zanimljivo Ja svoje slike dobrovoljno stavljam na raspolaganje svima neke čak sam šaljem prevoznicima na zahtev u original formatu dok u JGSP Novi Sad sve jednu sliku sam poklonio u arhivu
Idem redom Damire, prevoznicima slike u original formatu šaljem sa zadovoljstvom i raduje me kad vidim da ih upotrebe na svojim sajtovima, uopšte raduje me kad ih potraže. Ne volim kad dnevna štampa krade fotografije jer njima 99% ilustruju članke koji nisu povoljni po prevoznika i posle ispadam Ilija Čvorović. Slobo, ljubazno sam pripretio.
Osim slika, kradu i tekstove, i "kao" potpisuju Autobusi.NET Onda kada im se skrene pažnja, umeju da budu jako neprijatni, iako su kao neki "ugledni"dnevni listovi, dok neki drugi promene bez problema...
Ja Ikarbusu uvek dam fotke u full rezoluciji nakon pravljenja reportaža, a oni nama daju da uđemo u fabriku i da fotkamo