Sekcija za predstavljanje članova. Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
e ovako zovem se Petar ,imam 23 godina rodjen sam u Leskovcuu,,forum posecujem od januara 2011 ali nisam bio registrovan sve do marta 2012 a sve zbog toga sto nikako nisam mogao da pogoodim kod (citaj zivi cirkus i cudo nevidjeno) ,moj omiljeni bus je man lion starije generacije (vidi avatar ) kao i nova VDL futura! svima koji hoce da me dodaju na fb evo linka https://www.facebook.com/petar.djikic ,ali kad me dodate(ako me neko uopste doda )nek mi pusti poruku da znam da je kolega sa foruma ,slike na forumu do sada nisam postavljao ali obecavam da cu se u ovoj novoj 2013 godini aktivirati maksimalno.i za kraj da ne smaram vise SRETAN BOZIC I NOVOG.PRAZNICI.VELIKI POOZZZZZZZZZZ
Poslednji put menjao petar leskovac dana Čet Jan 10, 2013 6:44 pm, izmenjena samo jedanput