Jesam,Fipi 494,vrlo sam ažuran u tim grupama vezanih za autobuse na fejsbuku,odavno pokušavam i da se prijavim na ovom forumu, često sam ga listao da vidim novosti kod naših prevoznika, pa konačno sam uspeo da se prijavim, sada mi ostaje da uvežbam ubacivanje slika na ovom forumu, jeste malo komlikovanije i videću da li će administrator ovoga da prihvati moje postavke kao i komentare. Hvala ti na dobrodošlici, uveren sam u dobru saradnju sviju nas. Tebe Fipi 494 znam sa foruma jer redom popisuješ vozni park, barem onih prevoznika koje sam stalno otvarao, skoro si uradio Zoran Reisen Jagodina i Eurolin Paraćin. Između ostalih njihove autobuse najviše i poznajem. Za ZR mislim da si odradio odličan posao samo ti slike od nekih fale a u Eurolin ima još par njih koji se trebaju popisati a vidim ni jedan MB Conecto ti nije na spisku a mislim da ih imaju šest. Pošto sam ja iz Jagodine na liniji PN-JA idu dva sa brojevima 79 i 80. Ali otom potom ako me administrator prihvati, sve ćemo da se ipišemo i pošaljemo slike. Hvala tebi i svima ostalima.