od blokovi » Pet Jan 06, 2012 7:47 am
Iz nekog razloga koji ne bi da imenujem na ovom forumu resio sam da ga ne pratim vise!!!Vise nemam ni zivaca ni nerava ni strpljenja,jes da 22.godine,ali sam kroz sve zivo prosao u zivotu(NE KAJEM SE ZBOG TOGA),mislim da je vreme polako okrecem stvari na drugu vodenicu,da ne bi dolazio u neke situacije na poslu gde radim da lako planem i iznerviram se,kad vec devojku imam da nekad nemam vremena za nju,ili ostalo,mislim da je stvarno dosta,i grupu AUTOBUSI NA FACEBOOK sam napustio zbog manjka nerava da se svadjam svadjam se,tvrdoglav sam,a da se to prenese,vrlo je verovatno da cu forum napustiti u narednim danima,neka moderatori i administratori foruma odluce sta ce sa mojim nalogom biti na ovom forumu,ja cu vrlo verovatno ici na put u jednom smeru.ali nema veze,forum je od jednog normalnog foruma za zezanje i opustanje od obaveza svakodnevnih koje nam se gomilaju na kicmi dospeo da ga maltene jedna osoba drzi,samo cu se zahvaliti odredjenim ljudima na forumu koje znam i licno a dobri su momci,znace te osobe na koga mislim.Pozdrav svima uzivajte u bozicnim praznicima,ko hoce neka navrati na pivo na trafiku u blok 38 uvek ga ima u neogranicenim kolicinama za svakog pa cak i posle 22.00 moze se ljudski prozboriti i prozbijati neka sala,neki sa ovog foruma moj broj mobilnog imaju pa neka se jave kad god hoce uvek sam tu za njih.