Evo Hvala Bogu završi se prvo polugodište, odnosno završava se sutra, ali za mene je već završeno jer sutra prepodne putujem na Zlatibor

Usper vrlo dobar 3,60, zadovoljan sam, ali se nadam da će u drugom polugištu biti još bolje.Pošto sutra putujem juče sam vršio pregled automobila. Automobil je tehnički ispravan. Pregledao sam nivo ulja u motoru, u menjaču, nivo tečnosti za: kočenje i pranje vetrobrana, ako i nivo antifriza.Kupio sam boeometar (onaj instrument što meri na koliko antifriz mrzne), ali me zajebali, jer ona menzura ne dihtuje

Pregledao sva svetla, jedino tu što škripi je to što je levi far nizak, pa ne baca svetlost daleko kao desni far, i to je još ranije na tehničkog utvrđeno kao fabrička greška.lampice ispravne, ali mi povremeno ne arde lampice za pritisak motornog ulja i lampica alternatora.Gume OK, uključujući i rezervni točak.Kupio sam odgovorajuće lance, pa ako bude bilo potrebe da ih koristim nema frke.Na kompu sam napravio formular na kome sve što pregledam beležim.Posle sam i obrisao prašinu u kolima, malo ga nekim bezveznim usisivačem usisao, stavio novu jelkicu, pa sam lepo miriše, i sve je spremno za put
Pozdrav i sve najbolje u novoj godini, ako se ne budemo još čuli