od najsporiji » Čet Avg 18, 2011 8:15 pm
Neces verovati,zaista se vec par godina bas trudim da vozim kao penzioner i skoro da mi po malo uspeva iako mi treba jos puno truda.Moje pravilo koje si citirao, "rodjeno" je odavno i upuceno je svima narocito mladjima koji bi da voze brzo ali da ne rade na sebi,hocu reci da ne probaju,ne vezbaju i ne treniraju ni svoje ni mogucnosti vozila kojim upravljaju,bilo da je rec o malom a narocito velikom vozilu.Ovaj posao kojim se svi mi bavimo, jeste zanat i to vrlo zahtevan zanat u kome se uvek nesto novo moze nauciti, a kakav ce ko zanatlija biti,zavisi iskljucivo od njega samog.Malo poredjenje, od vecine dobrih profesionalnih individualnih sportista kojima je ta obaveza u stvari posao,najuspesniji su oni koji najvise treniraju i vezbaju a pritom i najmanje grese.Na zalost,vecina je spremna da nesto prihvati tek onda kada se u to licno uveri i kada mu se dobro "natrlja nos" ,a nas posao je takav da ne trpi greske, narocito ne one velike.Pozdrav i kako bih rado voleo da mogu sutra u penziju,ma sta sutra,juce.