Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Pon Mar 09, 2009 9:35 pm
ZDRAVO SVIMA, ili sto bi rekao glumac Zoran Radmilovic.........OOOOOOOO NAARODEE.
Zovem se Aleksandar, a zovu me Sale ili Sasa, a moze i SAKIBOY. Zivim u Sremskoj Mitrovici, a autobusima se bavim od 4-te godine, tj. od kada me je deda prvi put odveo u firmu gde i sad radi Srem- expres, tako da sam veliki zaljubljenik u autobuse. Inace volim i da cackam oko mehanike. Imam 15 godina i idem u Ekonomsku skolu u Sremskoj Mitrovica smer Pravni, ali posto mi je Srem expres preko puta skole ja vise slusam zvuk motora autobusa nego profesore. Zanimaju me Neoplan, Mercedes, Temsa, Marbus, Sanos, Ikarbus, Setra, Neobus naravno.
Pozdrav svim clanovima na forumu od mene................nadan se da cete me prihvatiti.
Ako nekog nesto interesuje iz oblasti prava slobodno pitajte, iako sam ja prva godina trudicu se da vam dam adekvatan odgovor.
Pon Mar 09, 2009 9:46 pm
Dobrodosao!!!
Pon Mar 09, 2009 10:12 pm
dobrodošao
Pon Mar 09, 2009 10:45 pm
pozdrav
Pon Mar 09, 2009 10:51 pm
O pa još jedan podmladak na forumu,i to moj vršnjak.
E pa dobro ti nama brate došao na forum,sjajno si počeo,daješ svoj doprinos i to cenimo.
Za sve što te zanima u vezi autobusa,pitaj,forum ti je uvek na usluzi.
Pozdrav,nadam se lepom druženju i dobrim slikama.
Pon Mar 09, 2009 11:00 pm
Pon Mar 09, 2009 11:23 pm
dobrodosao i od mene
Pon Mar 09, 2009 11:29 pm
Pon Mar 09, 2009 11:51 pm
Dobrodoslica i od mene
Uto Mar 10, 2009 12:16 am
Dobrodošao, jedno lako pitanje:
Koje je tvoje mišljenje o Neobusu naspram Ikarbusa? Skroz iskreno reci.
Uto Mar 10, 2009 12:23 am
moje misljenje, mislim da su podjednako dobri .........stvarno
Uto Mar 10, 2009 9:34 am
SAKIBOY je napisao:moje misljenje, mislim da su podjednako dobri .........stvarno
častim te pivo za ovo
a ako sloba pop*zdi zbog tvoje izjave, imaš 2 piva
Uto Mar 10, 2009 10:07 am
Imenjače, dobrodošao i u ime administracije!
Vidim da si već počeo da doprinosiš Forumu, samo napred!