Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Sre Mar 05, 2008 12:01 am
E,pa evo da se i ja predstavim.
Zovem se Stefan,prezivam Nikolic.Imam 15 godina i zivim u Beogradu.Autobusima se bavim jos od svoje 3 godine.Inace cale mi vozi u GSP Beograd,tacnije u pogonu "Novi Beograd".Nema autobusa(odnosi se na pogon "Novi Beograd")u koji nisam seo za mesto vozaca ili ga provozao po krugu garaze.Stoga imam dosta informacija za sve Beogradske autobuse(posebno Ikarbus).
Posto sam jos uvek osnovac,planiram da upisem "Tehnicku skolu GSP",smer:Drumski tehnicar.
Toliko o meni.Nadam se da cu i ja dati nekog udela u ovom forumu i biti deo clanova i prijatelja sajta Autobusi.net!!!
Sre Mar 05, 2008 12:09 am
DObrodosao na forum, jos jedan ikaca fan

Doneo nam mnogo postova i informacija a i naucio od nas svasta... Pozdrav
Sre Mar 05, 2008 12:18 am
S215H,hvala ti na dobrodoslici.Upravu si, sto se tice vas sa sajta, jer sam mnogo naucio i saznao o autobusima bas od vas.
Pozdrav od Stefija.
Sre Mar 05, 2008 12:35 am
Gde H nemoj H, iovako me pisu kao HD nemoj ti jos u H da me snizavas

))
Sre Mar 05, 2008 12:52 am
Izvini,S215hdh.
Sre Mar 05, 2008 1:06 am
Dobrodošao Stefane! Ako, ako samo "cepaj" dalje nećeš pogrešiti ako upišeš saobraćajnu školu, drumski smer, pogotovu tehničar drumskog saobraćaje. ja sam završio takvu školu (samo u Nišu), a sada sam na Saobraćajnom fakultetu-drumski smer! Ništa nije teško, samo ako nešto voliš!
Nadam se da ćeš obogatiti teme na forumu i informisati nas o svemu što znaš, i naravno...pitaj sve što je vezano za "busiće"!
pozz
Sre Mar 05, 2008 1:27 am
Hvala i tebi Milanche na dobrodoslici,i finom prijemu u clanove.Sto se tice saobracajne skole,i ja se nadam da necu pogresiti,jer imam veliku ljubav,posvecenost i zainteresovanost prema saobracaju uopste,sto smatram neophodnim za obavljanje nekog posla.
Sto se tice foruma,trudicu se sto vise mogu.
Puno pozdrava od Stefija iz Beograda.
Sre Mar 05, 2008 1:46 am
Samo napred Stefi i biće sve OK!
Sre Mar 05, 2008 9:05 am
Dobrodosao
Sre Mar 05, 2008 9:54 am
Stefane, dobrodošao i u ime administracije foruma!
Sre Mar 05, 2008 11:15 am
Dobro dosao i od mene...
Sre Mar 05, 2008 12:05 pm
Hvala svima,nadam se da cu biti od koristi.
Ali imam malih problema sa postavljanjem slika na forum.Citao sam objasnjenje Mladena,ali mi nije jasno sta sve treba da uradim da bi sliku pravilno postavio na forum(imam dosta slika).Moze li mi neko malo detaljnije pojasniti postavljanje preko ImageShack-a?
Sre Mar 05, 2008 1:14 pm
Ovako:
1. Odeš na
www.imageshack.us
2. Klikneš Browse
3. Veličinu smanjiš na 800x600
4. Klikneš Upload!
5. Kad ti se otvori nova stranica ideš skroz dole i kopiraš link u polju Direct link
6. Na forumu klikneš Img(Nalazi se ispod Naslova)
7. Pejstuješ link i klikneš opet Img(pisaće Img*)
Sre Mar 05, 2008 1:48 pm
Slobo,puno ti hvala.
Sre Mar 05, 2008 2:15 pm
Dobrodošao