Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

tomo

Čet Feb 10, 2011 11:30 pm

Poštovani kolege i članovi foruma,

evo da se i ja ukratko predstavim. Ja sam Tomo, dolazim iz Osijeka, student, 22 godine i obožavam autobuse. Ovdje sam već relativno dosta vremena te moderator na bhbus.net forumu te je nekima od Vas i poznat moj rad i doprinos. Inače se ne volim predstavljati zbog raznih neugodnih e-mailova i privatnih poruka koje sam primao od određenih frustriranih likova kojima je dosadno u živou zbog moderatorstva na bhbus.net forumu, ali evo sukladno pravilima ipak se ukratko predstavljam. Kao što znate, dogovorena je suradnja ova dva foruma u kreiranju voznih parkova za hrvatske prijevoznike kao i daljnja suradnja u pogledu svih informacija i vjerujem da ćemo istu uspješno realizirati. Slike sebe neću postavljati, ali one već postoje na dva mjesta na forumu. Da ne duljim, ja se nadam i daljnjoj uspješnoj suradnji na svestrano zadovoljstvo

Srdačan pozdrav i svako dobro Vam želim!
tomo

Čet Feb 10, 2011 11:33 pm

dobredojde :D

Čet Feb 10, 2011 11:41 pm

Dobro dosao.

Čet Feb 10, 2011 11:50 pm

Dobro došao :wink:

Pet Feb 11, 2011 12:15 am

Dobrodosao!

Pet Feb 11, 2011 10:00 am

naš jaran tomica :P

Pet Feb 11, 2011 10:29 am

dobrodošao :wink:

Pet Feb 11, 2011 11:20 am

dobrodosao :D

Pet Feb 11, 2011 5:13 pm

Tomo,dobrodošao zvanično na forum,samo nastavi istim tempom kao i do sad. :) :wink:

Pet Feb 11, 2011 6:13 pm

Dobrodošao

Pet Feb 11, 2011 9:20 pm

Dobrodošao Tomo :lol: :lol: :lol:

Pet Feb 11, 2011 11:44 pm

Hvala Vam svima! Da se nisam osjećao dobrodošlo od same registracije, ne bih zasigurno bio ovdje. A iskreno se nadam da će tako i ostati! Evo za sve one koji me ne znaju

Sa mojim najdražim kućnim ljubimcem
Image
ovdje kolega baš i nije bio vješt, ali opraštamo mu, ipak mu je ovo prvi susret sa ovakvim fotićem :lol: Dakle eto na liniji Vukovar-Frankfurt
Image

Pet Feb 11, 2011 11:54 pm

The Dubster je napisao:naš jaran tomica :P

i moj jaran Dubi :lol:

Sub Feb 12, 2011 12:42 am

Bravo Tomo i svako dobro tebi i Vama koji nam saljete slike iz HR, BiH, MK, CG...

A los ti taj ljubimac, mogao si nesto bolje :D :wink:

Sub Feb 12, 2011 1:26 am

To je tek mica - maca što ćemo dobiti u ožujku (martu) eventualno travnju (aprilu) :lol: Hvala Vam... odaslao sam Stefanu poruku, ne znam da li ju je primio, prije 3 dana skoro sad... a odgovora nisam dobio...
Odgovori