Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Čet Feb 10, 2011 11:30 pm
Poštovani kolege i članovi foruma,
evo da se i ja ukratko predstavim. Ja sam Tomo, dolazim iz Osijeka, student, 22 godine i obožavam autobuse. Ovdje sam već relativno dosta vremena te moderator na bhbus.net forumu te je nekima od Vas i poznat moj rad i doprinos. Inače se ne volim predstavljati zbog raznih neugodnih e-mailova i privatnih poruka koje sam primao od određenih frustriranih likova kojima je dosadno u živou zbog moderatorstva na bhbus.net forumu, ali evo sukladno pravilima ipak se ukratko predstavljam. Kao što znate, dogovorena je suradnja ova dva foruma u kreiranju voznih parkova za hrvatske prijevoznike kao i daljnja suradnja u pogledu svih informacija i vjerujem da ćemo istu uspješno realizirati. Slike sebe neću postavljati, ali one već postoje na dva mjesta na forumu. Da ne duljim, ja se nadam i daljnjoj uspješnoj suradnji na svestrano zadovoljstvo
Srdačan pozdrav i svako dobro Vam želim!
tomo
Čet Feb 10, 2011 11:33 pm
dobredojde
Čet Feb 10, 2011 11:41 pm
Dobro dosao.
Čet Feb 10, 2011 11:50 pm
Dobro došao
Pet Feb 11, 2011 12:15 am
Dobrodosao!
Pet Feb 11, 2011 10:00 am
naš jaran tomica
Pet Feb 11, 2011 10:29 am
dobrodošao
Pet Feb 11, 2011 11:20 am
dobrodosao
Pet Feb 11, 2011 5:13 pm
Tomo,dobrodošao zvanično na forum,samo nastavi istim tempom kao i do sad.
Pet Feb 11, 2011 6:13 pm
Dobrodošao
Pet Feb 11, 2011 11:44 pm
Hvala Vam svima! Da se nisam osjećao dobrodošlo od same registracije, ne bih zasigurno bio ovdje. A iskreno se nadam da će tako i ostati! Evo za sve one koji me ne znaju
Sa mojim najdražim kućnim ljubimcem
ovdje kolega baš i nije bio vješt, ali opraštamo mu, ipak mu je ovo prvi susret sa ovakvim fotićem

Dakle eto na liniji Vukovar-Frankfurt
Pet Feb 11, 2011 11:54 pm
The Dubster je napisao:naš jaran tomica

i moj jaran Dubi
Sub Feb 12, 2011 12:42 am
Bravo Tomo i svako dobro tebi i Vama koji nam saljete slike iz HR, BiH, MK, CG...
A los ti taj ljubimac, mogao si nesto bolje
Sub Feb 12, 2011 1:26 am
To je tek mica - maca što ćemo dobiti u ožujku (martu) eventualno travnju (aprilu)

Hvala Vam... odaslao sam Stefanu poruku, ne znam da li ju je primio, prije 3 dana skoro sad... a odgovora nisam dobio...