Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Pet Jul 01, 2011 7:36 pm
pozdrav svim forumasima.Ja sam Damir iz Tuzle a mnogi od raje me zovu Fido po onom crtanom "Fido super pas"vjerovatno ih podsjecam na njega,sta znam.E zato sam i ovdje damir fido.Otac mi je radio u Trans Servisu Tuzla danasnjem Trans Turistu na reparaciji autobusa kao bravar pa otuda moja ljubav prema istim,jer sam svaki dan bio u krugu firme.Mogu zato reci da su me autobusi indirektno othranili a posto sam onako popunjen,znaci dobar posao haha.Ja sam vec bio clan foruma ali ste me izbacili posto sam bio neaktivan(nema ljutnje,uvazava se) ali zato cu sad biti aktivniji,ustvari za ovih 15-tak postova naradio sam se pravo i bice jos.Eto ne brisite me vise a ja cu zauzvrat:
a)necu citirat slike i postove na istoj stranici(a ni 2 3 prije)
b)necu nikog vrijedjat ni prijetit.
c)necu otvarati nove teme bez prijeke potrebe
d)bicu puno aktivniji nego prvi put
e)razno
Eto to je to, haha malo sam ja to saljivo,al takav sam a ova tema je upravo za to da se odmorimo malo od slika i opustimo.
Pet Jul 01, 2011 8:07 pm
bravo ti ga(sram te bilo)..

kao pocasni clan odbornog doceka ove firme ja ti evo cestitam ovim putem i zelim srecan pocetak jos jedne vrste zaraznog nacina provodjenja vremena na internetu...

e sad,da ti kazem nase uslove:
a)u kucu se ne dolazi pranih ruku,molim te jednu gajbu piva(moze i ovo novo sarajevsko,da ga probamo)
b)na forumu nije zabranjen humor,cak je preporucen,mada su se svi nesto stisli,cast izuzecima..
c) ako ti izvesni clan foruma PEX bude nudio neke razne malverzacije i kombinacije,molim te da budes obazriv,to je zaeban igrac..
d)ako se vec tvoj otac razumije oko bravarije i remonta autobusa,neka i on otvori profil odje..
e) isto razno..
Pet Jul 01, 2011 9:16 pm
e pa nisam znao da je firma.Samo da se ne privatizuje,moracemo otpustit bar 70% clanova kao tehnoloski visak.Al hajd ba,naci cemo im drugi posao postoje razni forumi:O paprikama,paradajzu,NLO(malo ih je tesko uslikat) bracnim nesuglascama,oblacima,ivicnjacima i semaforima(ovi zadnji i kamaru slika upropastise)
a)pivo zasad informaticko dimenzija 100x75 malo kasnije. Ipak Tuzlansko u formatu 0,5 l Sarajevsko je super a i Niksicko je na dohvat ruke.
b)
c)sto se tice PEX-a i njegovih mutnih radnji prijavicu ga administratorima i moderatorima i predlozicu sljedece sankcije ako mi protivzakonito ponudi
1.nelegalan uvoz do 5 autobusa ili 2 zglobna -- 3 dana banovanja
2.nelegalan uvoz do 10 autobusa ili 4 zglobna--7 dana banovanja
3.rezanje Sanosa i Tam-ova do 1990 bez obzira na tip i model---dozivotni ban
sto se tice uvoza sasija,tolerisacemo.(bez motora)
d)kad ocu pomenem samo "a" a kamoli autobus sve mu se ogadi,toliko se naradio na njima.Eno ga majstorise 80-tih u temi tam turisticki,post od neki dan.Malo cucno odmara,valja dijetu zaradit.
e)opet razno
Sub Jul 02, 2011 12:33 am
Dobrodošao.
Sub Jul 02, 2011 1:55 am
Dobrodosao
Sub Jul 02, 2011 9:24 am
dobrodošao
Sub Jul 02, 2011 10:27 am
dobrodosao
Sub Jul 02, 2011 11:01 am
Dobro dosao!
Sub Jul 02, 2011 11:17 am
jako duhovito predstavljanje
dobrodoslica i od mene
Sub Jul 02, 2011 11:33 am
Slazem se s Mickey tako da ti i ja ti zelim svecanu dobro doslicu i sa moje strane
Sub Jul 02, 2011 12:55 pm
Dobrodosao
Sub Jul 02, 2011 3:25 pm
Hvala na dobrodoslici.Eto malo sam se u pocetku opustio,sto govori da mi je ovdje ugodno.
Sub Jul 02, 2011 4:51 pm
Koji tebi Q?

Sad javno pričaš, a onomad si pristao na te malverzacije, još jednom me spomeni i bićeš lišen foruma, a za uzvrat ćeš dobiti nesto drugo čisto da se malo zanimaš kad ti bude dosadno bez foruma
Usput dobrodošlica za kolegu forumaša iz Tuzle, i topao savet: Da se što manje upuštaš u razgovor sa ovim dobrim, vaspitanim i pomalo poštenim Mihamom
Ned Jul 03, 2011 12:32 pm
Ned Jul 03, 2011 3:17 pm
dobrodosao