Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

markotar

Pet Maj 09, 2008 1:35 pm

Pozdrav svima! Ja sam Marko Tarabanovic iz Beograda, ekonomista po struci. Moje interesovanje je oduvek bilo vezano za zaobracaj, posevno za avio-saobracaj koji izuzetno dobro poznajem. No, posto se poslednjih godina aktivno bavim i ostalim vidovima saobracaja srecan sam sto sam uspeo da pronadjem ovaj forum! Konkretno sto se autobusa tice, najvise me zanimaju oni za gradski prevoz.

Pet Maj 09, 2008 1:49 pm

E,pa dobrodosao Markotare :!: :)

Pet Maj 09, 2008 1:50 pm

Pozdrav, Marko! I tebi kao i svima želimo dobrodošlicu (zvanično), a što se tiče aviona, predlažem ti da se javiš našim članovima rasha01 i Sad_mi_je_javljeno kojima je to glavno interesovanje. Verovatno ćete moći da razmenite brdo informacija.
:wink:

Pet Maj 09, 2008 2:00 pm

Dobrodosao, Marko...

Pet Maj 09, 2008 2:11 pm

dobredojde markotar

Pet Maj 09, 2008 2:37 pm

Dobro dosao...

Pet Maj 09, 2008 4:10 pm

Dobrodošao :D

Pet Maj 09, 2008 4:14 pm

Pa ku de si? Dobrodosao! Najjaci i najlepsi avion je j22 i g4, vojni!
Jer si na airserbia.com forumu? A rasha i sad mi je...?

Pet Maj 09, 2008 4:40 pm

Hvala svima na dobrodoslici! :-)

Air Serbiu pratim godinama. :-) Ja sam ipak veci ljubitelj/poznavalac civilne tj. komercijalne avijacije. :-) Sto se mene tice, prva ljubav zaborava nema, pa je tako meni najlepsi i licno najdrazi B727 iako je vec prakticno nestao sa neba... Inace, uvek raspolozen za razmenu svih mogucih kontakata i podataka na tu temu! ;-)

Koga interesuje moze pronaci kompletan spisak svih aviona kompanija u Srbiji i komsijskim nam drzavama na mom sajtu. :-)

http://users.scnet.rs/~martar/aero/

No na ovom forumu sam pre svega zbog autobusa (i trolejbusa). :-)

Pet Maj 09, 2008 4:46 pm

Nema veze, jer gledas air cres na nacionalnoj geografiji? To je dobra emisija, valjda gledas???

Pet Maj 09, 2008 4:56 pm

Kad uhvatim, da naravno. :-)

Pet Maj 09, 2008 5:06 pm

a dobro dobro, ja reko da mozda nisi znao! Hm zbog nekih sitnica i propusta ovih u odrzavanju nastrada po 300 ljudi uz onoliki strah i muke...pusti...

Pet Maj 09, 2008 9:25 pm

Dobrodosao Markotare :wink:

Pet Maj 09, 2008 10:20 pm

pozdrav i od mene :wink:

Pet Maj 09, 2008 10:43 pm

dobrodosao i od mene :wink:
Odgovori