Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

jurosevicmd doo

Sub Jul 06, 2013 9:04 pm

Jurosevic MD doo , iz Vrbasa, ljudi iz transporta znaju ko smo ;)

Re: Jurosevicmd doo

Sub Jul 06, 2013 9:46 pm

Dobrodosli :)

Sub Jul 06, 2013 10:19 pm

Dobrodošao! :D

Ned Jul 07, 2013 4:19 am

Dobrodošao.

Ned Jul 07, 2013 8:56 am

Dobrodosao.

Ned Jul 07, 2013 9:58 am

jurosevicmd doo je napisao:Jurosevic MD doo , iz Vrbasa, ljudi iz transporta znaju ko smo ;)

Mi ostali ne znamo, tako da te molim da se predstaviš u sledećoj formi :arrow: kako se zoveš, koliko godina imaš, čime se baviš :wink:

Re: jurosevicmd doo

Ned Jul 07, 2013 11:47 pm

dobrodosli Jurosevici,na forumu imamo vasu temu,tako da mozete tamo da postavite i neku sliku kamiona,pozdrav i jos jednom dobrodosli

Uto Jul 09, 2013 10:00 pm

Dobro nam dosli :)

Sre Jul 10, 2013 1:38 pm

Dobrodosao/li :wink:

Pon Jul 15, 2013 8:52 pm

http://imageshack.us/photo/my-images/707/aoe6.jpg/

Pon Jul 15, 2013 9:01 pm

Hvala na dobrodoslici.
Ko ne zna, evo da se predstavimo malo bolje.
Imamo 31 kamion, Sve su mercedesovi Actros-i.Od toga imamo dve trojke, ostalo su sve 5tice.
Nasa firma se nalazi u Vrbasu, u ulici Arčibalda Rajsa bb, http://kler.vrbas.net/images/brownfield/Jurosevic_1.jpg
Postojimo od 2007me godine.
Radimo medjunarodni transport za Madjarsku, Slovačku, Poljsku, Češku, Austriju, Nemačku, Francusku, Luksemburg, Holandiju, Belgiju, Italiju, Litvaniju, Letoniju, Estoniju.

Sub Jul 20, 2013 8:48 pm

dobrodosli!

Pon Avg 05, 2013 1:27 am

profa_chb je napisao:
jurosevicmd doo je napisao:Jurosevic MD doo , iz Vrbasa, ljudi iz transporta znaju ko smo ;)

Mi ostali ne znamo, tako da te molim da se predstaviš u sledećoj formi :arrow: kako se zoveš, koliko godina imaš, čime se baviš :wink:

Sine Jurosevici iz Vrbasa,kamiondzijska porodica sto voli Mercedese(svaka im dala vodu iz bokala za to).Auu profo i ti bi da budes sofer... :mrgreen: :mrgreen:

Pon Avg 05, 2013 4:25 pm

Ma znamo mi ko su oni,nego ko je covek ko ih zastupa...
Pise u pravilima Ime,Prezime,godine i zanimanje ;)

Pet Avg 16, 2013 7:43 am

Dobrodosli Jurosevici...jaka ste firma i kao sto kaze Aleks,samo Mercedesa propagirate,pohvalno. Ugodan boravak na forumu i dajte slika... :D
Odgovori