Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

Nemke92

Pet Avg 23, 2013 2:49 am

Pozdrav svima! Nov sam ovde, pa kako pravila nalažu, red je da se predstavim. Zovem se Nemanja, 1992. godište, što se sve da videti pošto nisam uspeo da smislim maštovitije korisničko ime... :D Studiram ekonomiju na ovom našem državnom faksu, na moju veliku radost odmah preko puta BAS-a... :) od malena volim autobuse, odrastao sam igrajući se ispred zgrade SIV-a u starim Sanosima. U principu najviše bih voleo da jednog dana spojim posao i zadovoljstvo, pa da ako bog da pokrenem svoje saobraćajno preduzeće. Možda se do tad nešto i promeni kod nas, pa i uslovi budu povoljniji za tako nešto... Nije mala ambicija, ali ko zna, možda se desi... :D I naravno, pratim forum već jako dugo, što zbog vesti, a pre svega da bi ostao u toku sa aktuelnim dešavanjima, i stvarno vam svima svaka čast na brzini objavljivanja i pouzdanosti, kako vesti tako i postova u temama! Tako da sam do sada bio nemi posmatrač, a sad bih se uključio i voleo bih da doprinesem forumu! Nadam se da ćemo se lepo družiti... :D

Re: Nemke92

Pet Avg 23, 2013 10:40 am

Dobrodošao.

Pet Avg 23, 2013 10:51 am

Dobrodosao!

Pet Avg 23, 2013 11:06 am

Dobrodosao imenjace.

Sub Avg 24, 2013 2:16 pm

Dobrodošao! :D

Sub Avg 24, 2013 5:38 pm

Hvala! :D

Sub Avg 24, 2013 5:59 pm

Hvala! :) je l može neko da mi kaže koji je najbolji način za stavljanje fotki na forum? Nekako mi deluje da će biti premale ako smanjim na 800 piksela...? Nemam baš veliku kolekciju za sada, ali ima tu nekih zanimljivih stvari koje bih objavio... :)

Sub Avg 24, 2013 7:29 pm

Dobrodosao :)

Sub Avg 24, 2013 8:06 pm

Dobrodosao 8)

Ned Avg 25, 2013 6:58 pm

Dobrododšao ...ustvari ti si već tu :wink:

Pon Avg 26, 2013 12:58 am

Dobrodošao :)

Pon Avg 26, 2013 3:32 pm

Hvala, hvala... :) Tu sam ja već dugo, samo sam do sada bio ispod radara... :)

Sre Avg 28, 2013 1:27 pm

Dobro ti nama došao na forum, slobodno se uključi u "akciju", svaka pomoć u vidu slika ili informacija je uvek dobrodošla... :) :wink:

Nemke92 je napisao: je l može neko da mi kaže koji je najbolji način za stavljanje fotki na forum? Nekako mi deluje da će biti premale ako smanjim na 800 piksela...? Nemam baš veliku kolekciju za sada, ali ima tu nekih zanimljivih stvari koje bih objavio... :)

Neće ti slike biti premale jer je 800x600 maksimalna dozvoljena rezolucija slika za forum, a opet sa druge strane sasvim dovoljna za dobar kvalitet iste. Ipak, ako ne želiš da sliku izbacuješ direktno na forum u manjem formatu, onda je možeš ubaciti u vidu Thumbnail-a u punoj veličini. :wink:

Čet Avg 29, 2013 3:34 pm

Hvaka svima na dobrodošlici! :) Stefane, hvala na informacijama...postavljaću onda direktno na forum. Dve godine za redom idem Banbusom na more, biće nešto slika kraljice za početak... :D a i utisaka sa puta... :)

Čet Avg 29, 2013 6:06 pm

Dobrodošao! :wink:
Odgovori