Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

autoboka-kotor

Čet Sep 26, 2013 2:14 pm

Pozdrav za sve clanove foruma...Zovem se Vule, imam 27 godina i zivim u KOTOR.Moj decacki san je bio da jednog dana sjednem za volanom autobusa.Medjutim od 19 god sam uposlen kao inkasant u jednoj firmi ali i dan danas sanjam isto ono sto i pre 20 god:)
Nije ni cudna ljubav prema autobusima uzimajuci cinjenicu da mi je stari otisao u penziju i proveo 30 godina za volanom autobusa inace nekad velike firme AUTOBOKA.Kao osnovac i srednjoskolac bilo mi je milije da odem nedje sa caletom na liniju nego dobro da se najedem:) 2003 i 2004 godine sam obavljao praksu kao autoelektricar u pomenutoj firmi i znao ponekad da preparkiram neki lokalni bus po krugu firme...uh moje srece tada...
Nazalost put me nije odveo u zeljeni pravac... Od tih godina skoro i da nisam sjeo za volanom autobusa ali moja zelja je i dalje velika da san postane java.Imam 27 godina i nije jos kasno za to...
Na forum sam naisao sasvim slucajno i trebace mi malo vremena da se uklopim...IZVINJAVAM SE AKO SAM BIO PREOPSIRAN U PRESTAVLJANJU...

Re: autoboka-kotor

Čet Sep 26, 2013 3:01 pm

Dobrodošao.

Čet Sep 26, 2013 4:08 pm

Dobrodošao :wink:

Čet Sep 26, 2013 7:28 pm

Dobrodošao! :D

Čet Sep 26, 2013 7:50 pm

Dobrodosao :)

Čet Sep 26, 2013 9:14 pm

:D Dobrodošao na forum bićeš veliko pojačanje :wink:

Čet Sep 26, 2013 9:50 pm

Dobro došao na forum!!! Nikad nije kasno ako stvarno to zelis samo napred!!!

Čet Sep 26, 2013 10:01 pm

Hvala drustvo...za pocetak bi pitao kako da postavim klip sa you tuba...i da li za te stvari postoji poseban dio foruma?

Pet Sep 27, 2013 12:48 am

Pozdrav zemo i dobro nam dosao. :) Ako hoces da postavis neki klip u odgovarajucu temu, kopiras link tog klipa sa youtuba, i ovde gde pises poruku ides paste i to je to.

Sub Sep 28, 2013 1:32 pm

Dobrodošao! :)

Uto Okt 01, 2013 1:21 am

Želje se ostvare pre ili kasnije, ako veruješ u njih... Zato ako si rešio da ideš u šofere, samo napred. U tom poslu i uspevaju samo oni sa dosta želje i ljubavi prema volanu. A dotle, na pravom si mestu, među pravim ljudima-autobusdžijama. Dobro nam došao. :) :wink:

Čet Okt 03, 2013 11:02 am

Lepo receno :) hvala

Čet Okt 10, 2013 9:18 pm

Dobrodosao Vule :D .
Odgovori