Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

Gonczlik

Čet Okt 31, 2013 11:51 am

Ja sam Akos Gonczlik iz Horgosa volim autobuse zivim pored glavnog puta Subotica-Becej,Subotica-Kikinda-Zrenjanin. Imam 14 godina. volim autobuse . Najvise mogu vam slikati Subotica-Trans ,Becejprevoz, Enka-Leso,Severtrans Senta, Net bus co, Lasta. A letom kad sam a kuli mogu slikati putokaz, Ezel , i sto je ostao od kulatransa. Nekad putovam i za suboticu onda na glavnu autobusku stanicu mogu da slikam ostali prevoznici. Najveci problem da nekako pisem srpski al jako lose pricam srpski kad bi neko imao na forumu ko zna Madarski-Srpski zamolio bi da da me trazi na Fejsbuku Gonczlik Ákos da me pomogne malo znam puno a prevoznicima iz okoline Horgosa i Kule . ovde a severu niko nece da prica Srpski ja probam molim vama ne moj te izpraviti naucicu i ja hvla vam.

Re: gonczlik

Čet Okt 31, 2013 2:01 pm

Opušteno i dobrodošao! :D

Re: Gonczlik

Čet Okt 31, 2013 2:04 pm

Dobrodošao! Mislim da ima ljudi koji govore i mađarski i srpski :wink:

Čet Okt 31, 2013 4:31 pm

Dobrodošao :wink:

Čet Okt 31, 2013 5:29 pm

Dobrodošao.

Čet Okt 31, 2013 5:46 pm

Dobrodošao :wink:

Pet Nov 01, 2013 2:22 pm

Ne razumem kako da nemogu vec da pisem na druge teme sto treba administrator da potvrdi ovaj forum izgleda jako tesko ...... ja bi bio srecan kad nebi trebao da cekam za 5 pecenice 2 ipo dana

Pet Nov 01, 2013 3:13 pm

Dobrodosao :D

Pet Nov 01, 2013 7:26 pm

Takav je sistem, moraju prva 3 posta da se odobre, i onda možeš da pišeš slobodno. Drugim rečima, više nisi novi član, sad si član! :wink:

Sub Nov 02, 2013 9:11 am

hvala .. vec sam primetio

Ned Nov 24, 2013 5:28 pm

Dobrodošao vršnjak :) Povecava se broj clanova iz Subotice,mislim da kolega suikar zna i Srpski i Mađarski,na Facebook-u ga mozes naci pod imenom "Miroslav Jurić" ;)

Ned Nov 24, 2013 6:29 pm

Dobro došao!

Pon Nov 25, 2013 3:22 pm

Dobrodosao na forum :D !

Uto Dec 03, 2013 12:41 am

Dobro nam dosao :D

Pet Dec 06, 2013 3:42 am

Dobrodošao na Autobusi.net, uživaj. :wink: