Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

Drumskiratnik

Uto Nov 19, 2013 10:26 pm

Zdr...
Moje ime je Rade Stanković i ovom prilikom bih želeo da pozdravim sve kolege, one koji žele da postanu naše kolege, kao i one koji saradjuju sa nama.
Po prvi put sam ovde (u stvari po prvi put sam na nekom forumu uopšte) i red je da se predstavim. Po zanimanju sam profesionalni vozač i instruktor vožnje preko 20 godina. Pored ogromnog profesionalnog iskustva, privatno vozim motor i sa ponosom kažem za sebe da sam "matori bajker"...
Moja uža specijalnost pored odličnog poznavanja Zakona o bezbednosti saobraćaja je eksploatacija i održavanje vozila.
Proputovao sam skoro ceo svet što na dva, što na četiri, a uglavnom na mnogo više točkova...
Kao što očekujem da mi za mnoge stvari, pored razonode pomognete ukoliko mi budu trebale (čovek se uči dok je živ), isto tako sam otvoren za sve savete i moju pomoć ukoliko vam ustreba. Nisam sveznajući i svemoguć, ali koliko god je u mojoj moći pomoći ću i otvoren sam za sva pitanja.
Za sada toliko...
Očekujem da ćemo se često "vidjati" preko foruma...
Pozzzz

Re: Drumskiratnik

Sre Nov 20, 2013 12:02 am

Dobrodosao :)
Zelim ti lep boravak na forumu 8)
Uzivaj, i pitaj (ovde ili preko Privatne poruke - skracenica PP ili PM) sto god ti nije jasno :wink:

Sre Nov 20, 2013 12:09 am

Dobrodosao! :)

Sre Nov 20, 2013 12:16 am

Dobrodošao! :D

Sre Nov 20, 2013 12:24 am

Dobrodošao, matori bajkeru, kači slike mašine! 8)

Sre Nov 20, 2013 12:40 am

Dobrodošao.

Sre Nov 20, 2013 12:58 am

Dobro dosao :D

Sre Nov 20, 2013 1:02 am

Hvala svima na dobrodošlici...
Nemojte mi zameriti na početničkim nespretnostima, pošto sam po prvi put u životu uopšte na nekom forumu. Inače od skora sam počeo da koristim ovo sokoćalo koje mnogi zovu kompjuter. Mislim da mi za sada ide dobro, ali ću vremenom biti još bolji.
Naravno, shodno mom slobodnom vremenu očekujte mnogo slika sa mojih putovanja i kako je profa_chb zatražio biće i raznih slika mašina.
Za one koje interesuje trenutno vozim nekoliko mašina, a to su: Neoplan Skyliner, minibus Iveco, Honda Shadow i Suzuki Burgman. Ah da, i povremeno provozam Volvo FH ne znam koji broj i Mercedes Actros, inače oba su šleperi za prevoz rinfuzne robe, ali to nešto slabije.

Sre Nov 20, 2013 11:16 am

Jedno važno obaveštenje za sve koji putuju za ili kroz Hrvatsku...
Jutros se je jedan moj kolega vratio busom iz Zagreba i rekao da u Hrvatskoj temeljno vrše kontrolu zimske opreme.
Znači lanci, lopate, pesak i sve ostalo što ide uz vozilo... zimske gume da ne pominjem...
Naime, ako vas Cestovni inspektor proveri na ulasku u zemlju neće vas pustiti unutra bez potrebne opreme, a ukoliko vas kontrola zatekne negde u unutrašnjosti, pored visoke kazne koju morate platiti, isključiće vaše vozilo dok ne nabavite neophodnu opremu.
Daklem OPREMITE SE...
Moj komentar na sve ovo je LJUDI OPREMITE SE SEBE RADI, a ne kontrole radi. Moje dugogodišnje iskustvo govori da zimska oprema nije izmišljena kazne radi.
Ne mali broj puta sam ostao u problemu ne zbog nemanja zimske opreme, nego zbog neadekvatne opreme.
Primer: Gazda mi je u kamionu ostavio tako malu lopatu (što ja pre vožnje nisam proverio svojom krivicom), da kada sam ostao zatrpan u snegu sve je ličilo na rad na mešalici za beton gde pokušavate pesak i cement da sipate kašičicom za kafu...
Srećan put i što manje leda na njemu...

Sre Nov 20, 2013 4:17 pm

Rade to oni već nekoliko godina....

Sre Nov 20, 2013 8:15 pm

Dobrodošaso zemljak ...zanima me za koju firmu voziš Neoplana Skylinera jer ako nisi uslkan za volanom verovatno ćeš biti :roll: :wink:

Sre Nov 20, 2013 10:59 pm

Za Bogićevića vozim Skyliner-a, a što se tiče slike, treba da me neko nauči kako da ih postavljam...
Već sam probao neke slike da postavim, ali mi ne ide...
Mada ne znam kakvo je to pitanja...

Čet Nov 21, 2013 12:53 am

Sremac fotka po buseve gradu, pa mu možda uletiš u kadar :wink:

Uputstvo za kačenje:
viewtopic.php?f=2&t=3776
ili
viewtopic.php?f=2&t=37

Čet Nov 21, 2013 4:22 pm

Dobrodosao! :wink: