Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Pon Apr 28, 2014 8:41 pm
Zdravo svima. Evo i ja ću da se predstavim pošto sam danas postovao svoj prvi post na ovom forumu. Po zanimanju sam arhitekta, ali i veliki zaljubljenik u autobuse i kamione pa sam odlučio da se prijavim na forum. U slobodno vreme pravim montaže u fotošopu i neke ću podeliti sa vama. Od tema me najviše interesuju domaći proizvođači autobusa ikarbus nibus i neobus.
Pon Apr 28, 2014 8:50 pm
Ime/Prezime,gde živiš? Slobodno se predstavi,ovaj podforum je vidljiv samo registrovanim članovima.
Kolega
Photoshoper dobrodošao!
Pon Apr 28, 2014 9:31 pm
Dobrodošao.
Uto Apr 29, 2014 1:19 am
Hvala na dobrodošlici! Zovem se Aleksandar Ilić, otkako sam završio fax živim svugde po malo i bezuspešno tražim posao kao i većina mladih ljudi u ovoj zemlji. Ovakvi forumi su postali jedina mesta gde možeš da čuješ iskrena razmišljanja i izneseš svoja bez cenzure i stranačkih botova a možeš i da naučiš mnogo stvari od ljudi koji su spremni da podele znanje te sam se i zbog toga prijavio.
Sre Apr 30, 2014 7:28 pm
Dobrodosao
Čet Maj 01, 2014 12:42 am
Dobro dosao
Pet Maj 16, 2014 6:07 pm
Pozdrav Aco, dobro nam došao na forum!