Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Pon Jun 23, 2014 1:09 am
Pozdrav. Zovem se Luka, 21 godina, umetnik i aktivista. Nažalost, profesionalne veze sa kamionima i autobusima nemam, mada bih voleo. Pre nekoliko godina, imao sam profil ovde, ali sam iz kombinacije razloga otišao, neke od vas poznajem uživo, evo mene opet, eto vama rata sa Turcima.
Pon Jun 23, 2014 11:00 am
Dobrodošao! Koji ti je bio nick?
Pon Jun 23, 2014 11:06 am
Dobrodošao
Pon Jun 23, 2014 11:30 am
profa_chb je napisao:Dobrodošao! Koji ti je bio nick?
Hvala na dobrodoslici.... Nekad sam se vodio kao BataLukaBeograd, u Photoshop temi ima jos dosta mojih radova, po tome me sigurno pamti ekipa ovde....
Pon Jun 23, 2014 1:34 pm
Oho, kolega Photoshoperu, dobrodošao nazad.
Pon Jun 23, 2014 3:31 pm
Što ne koristiš taj profil? Kontaktiraj Coneta preko
info@autobusi.net, ako budeš imao problema sa starim profilom
Pon Jun 23, 2014 10:55 pm
Nemam zašto, lepo sam ga uklonio, pošto su neki pogrešni ljudi saznali moje šifre za svašta, a i neću da me svako kog sam znao prepozna jer bih neke stare poznanike malo izeskivirao, ako je moguće.... Hvala na ponovnoj dobrodosšlici!
Uto Jun 24, 2014 8:53 am
Nije uklonjen, tu je
memberlist.php?mode=viewprofile&u=3970Promeniće ti Cone šifru, i miran si. Prepoznaćete i ovako i onako, malo je ovo selo
Sre Jun 25, 2014 6:06 pm
Dobrodošao.
Sre Jun 25, 2014 6:18 pm
zanimljiv ti nick,inace jedna firma je registrovana u Srbiji kao Automotive D.O.O tj Fiat Srbija.
Sub Jun 28, 2014 2:12 am
Nick je rezultat cinjenice da se ja bavim umetnoscu inspirisanom automobilima, kamionima i autobusima, u posledne vreme i polu-komercijalno, primam porudzbine i tako to, baci oko u temi crtezi autobusa slobodnom rukom na moj crtez autobusa FAP, pa ces videti....