Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

Stevan034

Čet Mar 26, 2015 10:05 am

Pozdrav svima. Zovem se Stevan, rodjen u Arandjelovcu, a zivim u Beogradu malo vise od 5 godina. Interesuje me da li ima neka tema na forumu, gde bih mogao da se informisem kako kao pocetnik steci iskustvo za vozaca autobusa? Hvala.

Re: stevan034

Čet Mar 26, 2015 12:29 pm

Pozdrav, Stevane, dobrodosao.

To je dosta tesko jer niko nece bez iskustva, a kako da steknes iskustvo ako te niko ne uzme. Vrzino kolo. Probaj da se boris, sta da ti kazem, korak po korak i nesto ce biti. Puno srece

Čet Mar 26, 2015 4:51 pm

dobrodosao :wink:

Čet Mar 26, 2015 7:31 pm

Dobrodošao.

Re: Stevan034

Čet Mar 26, 2015 9:43 pm

Dobrodosao :)

Pet Mar 27, 2015 10:53 pm

Zajedno samnom kod Grujica da sticemo iskustvo. :D :D :D

Ned Mar 29, 2015 11:18 am

Hvala na dobrodoslici. :)
Pesnik, jel si ti kod "strasnog" Gruje, koliko vec radis kod njega? :D
Sta mislite u vezi onih minibusa koji voze po Bgd-u, da li bih tu imao malo vece sanse da "upadnem" i da steknem neko pocetno iskustvo?

Uto Mar 31, 2015 3:27 pm

Ako hoces u gradskom da radis ( Ekspres linije) , cuo sam da je Transprodukt najkorektniji. Pricao sam bas negde u oktobru sa jednim vozacem na liniji 33. Kaze da kad dodjes kod njih u firmu, prvo moras da ides na Minibusa, ali ako je tacno to sto je rekao, na svakom vozilu imaju po 2 vozaca.
Sto se Banbusa tice, tu po meni radi tamo samo ako moras, smene su kod njega dugacke, ali da malo vise para nego konkurencija. Od pre mozda nekih godinu dana, Trans-Jug se ukljucio u tu pricu, ne znam kako je kod njih da radis, ali da sam ja na tvom mestu, okrenuo bi sva 3 broja telefona, pitas ih lepo sta ti nude, i kolko placaju :)
Odgovori