Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

Bruce Walter

Sre Nov 11, 2015 6:11 pm

Ćao svima i drago mi je da sam pronašao forum gde mogu da razmenjujem mišljenja sa kolegama i ljubiteljima autobusa. Vozač sam autobusa više od 20 godina i spreman sam da podelim sa svima svoja mišljenja i ideje kako o trenutnim prevoznicima u BG tako i o kvalitetu rada gradskog prevoza u glavnom gradu... Pozdrav svima još jednom i nadam se kvalitetnom druženju....

Re: Bruce Walter

Sre Nov 11, 2015 6:18 pm

Dobro došao! Kako se zoveš? Gde radiš?

Sre Nov 11, 2015 6:28 pm

U Trans Jugu trenutno

Sre Nov 11, 2015 6:40 pm

Zaboravih da kažem da sam iz Beograda.Pok. otac mi je jedan od prvih privatnika u Srbiji tako da sam od malih nogu u busu i pamtim sve dobre i loše stvari vezane za taj posao...

Sre Nov 11, 2015 7:31 pm

Dobrodošao.

Sre Nov 11, 2015 10:51 pm

Administratori foruma su me opomenuli da sam zaboravio da se predstavim svojim pravim imenom i ja se izvinjavam. Nekako smo navikli da se krijemo iza avatara pa nam valjda lakše da neke stvari kažemo... Inače, moje ime je Jovan i trenutno radim kao vozač u Trans Jugu na liniji 33. Vozim onu crvenu Cobru (PO 2277) čija je slika ovde na forumu. Ako neko ima pitanja vezana za taj auto i uopšte za vozni park Trans Juga ili Banbusa tu sam da pomognem...

Čet Nov 12, 2015 2:42 am

Pozdrav kolega, cini mi se da sam se vozio sa tobom na 33, u novoj Cobri su ti napred uvek neke lepe devojke, zavidim ti :mrgreen:
Dobrodosao :D
PS. Ako ima neko ko ne zna, u njihovim kobrama, na desno krilo prvih vrata ulaze putnici i tu isto stoje ;)

Čet Nov 12, 2015 10:30 am

Fipi 494 je napisao:Pozdrav kolega, cini mi se da sam se vozio sa tobom na 33, u novoj Cobri su ti napred uvek neke lepe devojke, zavidim ti :mrgreen:
Dobrodosao :D
PS. Ako ima neko ko ne zna, u njihovim kobrama, na desno krilo prvih vrata ulaze putnici i tu isto stoje ;)

Na desno krilo ulaze samo oni koje ja pustim da tu stoje. Ako već nešto treba da mi zaklanja pogled na retrovizore onda bar da bude nešto pristojno hahaha... inače jako nezgodno kad tu stoje ali bolje i tu nego da mi sede na glavi pošto nemam kabinu kao što si video... Jako loše rešen taj prostor za vozača... I javi se kad se sledeći put budeš vozio sa mnom.

Čet Nov 12, 2015 9:26 pm

Dobrodosao!

Pet Nov 13, 2015 7:31 pm

Dobrodošao na forum :o

Pet Nov 13, 2015 7:54 pm

dobrodosao :D

Sub Nov 14, 2015 11:52 pm

Dobrodošao! Nemoj i ti kao što su radili prethodni članovi-vozači u JGPu u Beogradu, budeš na forumu mesec dana i to je to. :mrgreen:

Ned Nov 15, 2015 7:59 pm

Tu sam druže, nemam razloga da napuštam forum. Ima mnogo toga zanimljivo da se pročita i eto pratim sve šta ljudi pričaju kada je ova naša muka od posla u pitanju. Naravno, najviše me zanima prevoz u BG koji je neiscrpna tema i tu uvek ima nešto da se kaže. Korupcija u punom sjaju kao iz udžbenika je na delu. Jako mi je krivo što se nikad nećemo iščupati iz kandži tog zla koji upropašćava naš kvalitet života u ovom gradu. Jedno je sasvim jasno. Grad Beograd je projektovan za 800K do 1M ljudi i jednostavno komunalno i infastrukturno ne može da izdrži ovoliki broj ljudi a da se oni kvalitetno opsluže. Metro je difinitvno rešenje ali jedno se moramo zapitati oko toga. Znamo da je u vreme kada je izgradnja metroa cvetala u prestonicama širom evrope, i u BG bilo bezobrazno bogatih ljudi koji su to mogli da isfinansiraju a da ne osete da im manjka keša. Znam provereno od ljudi koji imaju doktorat sa građ. fakulteta da je takvih planova bilo početkom 30-ih ali da (teški podzemni metro) jednostavno nije moguće da se napravi u BG zbog geologije tla i ogromne količine vode koja je pod BG.

Kako će se rešiti transport 2,5M ljudi u narednom periodu bez metroa to mi nije jasno. Još jednom kažem, imam utisak da se ništa ne rešava ali da je ipak neko tu opasno dobar. Bitno da farbamo kola u crveno (to je tek posebna priča kako se došlo do toga) i odmah je sve lepše i bolje...

Pozzz i tu sam svakako....

Ned Nov 15, 2015 10:55 pm

Dobrodošao! Nadam se da ćeš uživati na Forumu :)

Pon Nov 23, 2015 2:22 am

Dobro ti nama došao na forum kolega! :) :wink:
Odgovori