Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Pon Nov 16, 2015 12:47 am
Pozdrav svima. Ja se zovem Pavle, 1997. godište sam. Po zanimanju sam učenik i idem u EGŠ "Nikola Tesla" u Jagodini. Nadam se dobroj saradnji.
Pon Nov 16, 2015 1:49 pm
Dobrodošao,Jašim-e,biće lepe saradnje sa svim drugarima forumašima,videćeš,svi su za sardnju,savet,dopune i diskusije o nekom prevozniku ili autobusima,ma biće super,videćeš.Ti si tu na relaciji Ćuprija (vidim da si napisao,verovatno si odatle) - Jagodina. Znači biće malo više sada zastupljeni autobusi i prevoznici iz našeg Pomoravlja a i šire što da ne,samo uslikavaj i postavljaj,bilo slike autobusa ili ako imaš neke informacije i znaš da se uključiš i u neku od aktuelnih diskusija.Pozdrav za tebe Jašim-e (Pavle) i očekujemo tvoje objave i diskusije.
Pon Nov 16, 2015 2:23 pm
Čika Zoki hvala na toploj dobrodošlici. Najviše sam se registrovao na ovaj forum da bih učestvovao u diskusiji u vezi Eurolin-a jer svakodnevno putujem na relaciji Ćuprija-Jagodina i poznajem većinu vozača i konduktera iz preduzeća pa tako i saznajem pojedine informacije koje bih voleo da podelim ovde na forumu. Što se tiče fotografija nemam ih jer me mrzi da stalno nosim foto aparat a na telefonu nemam kameru.
Pon Nov 16, 2015 2:43 pm
Otkud znaš da sam čika

kad nigde nisam naveo godine koliko imam.Ne znam da li se znamo možda ti i ja lično,pa mi otprilike znaš godine. Ti si koja godina škole druga,treća mislim,tako.A za ovo zašta smo ovde,pa dobro uslikaćeš barem nekad neki autobus,nije da nećeš, to ne mora svaki dan, nego povremeno kad si raspoložen a za diskusiju u vezi Eurolin-a,može,i meni je jedan od prioritetnih saobraćajnih preduzeća.
Pon Nov 16, 2015 5:13 pm
Dobrodošao.
Pon Nov 16, 2015 5:26 pm
To "čika" sam lupio. Nisam znao. Četvrta sam godina u školi.
Hvala Mile
Pon Nov 16, 2015 9:50 pm
Znaš li nešto o novitetima u voznom parku Eurolin-a koji se očekuju.Jedan se može videti u njihovoj temi,biće ih još,šta znaš o tome.
Pon Nov 16, 2015 10:02 pm
dobrodošao
Uto Nov 17, 2015 6:59 pm
Dobrodosao!
Pon Nov 23, 2015 2:21 am
Pavle, dobro nam došao na forum!