Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

Kontrolor

Uto Dec 15, 2015 10:46 pm

Pozdrav svima,

Ja sam Marko iz Uzica. Radim u kontroli Graskog prevoza putnika. Pored same kontrole radim puno stvari pored ali eto, to mi je trenutno "glavno" zanimanje. Svoj posao radim kulturno, bez konflikta i uvek sa osmehom na licu. Na forum sam se registrovao ne bih li bar pokusao da poboljsam informisanost gradjana o informacijama iz GSPa.
Poslednji put menjao Kontrolor dana Pet Maj 06, 2016 9:54 pm, izmenjena samo jedanput

Re: Kontrolor

Sre Dec 16, 2015 12:53 am

Dobrodošao.

Sre Dec 16, 2015 2:08 am

Dobro došao! :wink:

Sre Dec 16, 2015 12:20 pm

добродошао :wink:

Sre Dec 16, 2015 7:06 pm

Dobrodošao na forum :)

Čet Dec 17, 2015 10:53 am

Image

Pon Dec 21, 2015 5:31 pm

Dobro dosao!

Ned Jan 31, 2016 1:09 am

Kontrolor-u Marko imaš vrlo originalne i super objave prvenstveno autobusa jer me to ovde na forumu najviše i interesuje a i diskusije o pojedinim stvarima i pitanjima koji su aktuelni za neko određeno preduzeće.Koliko razumem ti si zaposlen u ovom novoosnovanom Užice-Prevozu i znaš i diskutuješ o svim aktuelnim i zanimljivim situacijama koje se u određenom trenutku dešavaju.Rado bi se i ja uključio ali tu politiku preduzeća ne znam jer mi je Užice daleko i nemam nikakvih dodirnih tačaka sa tim gradom i preduzećem, mada sve redovno pročitam i odgledam svaku tvoju objavu pa i autobusa naravno.Ja jesam završio srednju saodraćajnu školu za drumski saobraćaj pa me stoga oblast saobraćaja i posebno interesuje,nadam se da si i ti završio nešto iz takođe ove oblasti,ali ja sam završio i neke dalje visoke škole i nažalost ne radim u oblasti saobraćaja već radim u Gradskoj Upravi kao administartivni radnik-referent. Ovaj Stup Vršac nas je naveo da i nas dvojica malo više sada razmenimo reči kroz poruke i nadam se da ćemo nadalje onda malo više diskutovati, naravno ako ja poznajem tematiku o kojoj je reč o autobusima i dešavanjima oko njih.A i drago mi je da si počeo da uslikavaš i druge autobuse iz drugih prevozničkih firmi,dobro je to,kada već imaš prilike i naravno moja ti je preporuka da nastaviš sa takvim objavama,da izađeš iz okvira Užice-Prevoza,naravno i ovo preduzeće, a povremeno kao što ti malo pre napisah i druge firme. :)

Ned Jan 31, 2016 2:11 am

Zoki, ne radim ja u Uzice Prevozu. Radim u gradskoj kontroli koja kontrolise Uzice Prevoz da li obavlja duznost koja im je odredjena ugovorom sa gradom. Nije to toliko ni bitno, ali eto da razjasnim. :) Slikam ja sve prevoznike, rado saradjujem sa svima ako se dogovorimo da to bude svima u interesu. 8)

Ned Jan 31, 2016 7:10 pm

U redu Kontrolor-u Marko,ne radiš u Užice-Prevoz,to je onda kao neka Saobraćajna inspekcija ili neka Agencija za kontrolu i regulisanje saobraćaja. A za uslikavanje u redu,svaka nova objava bilo kojeg člana foruma pa samim tim i tvoja je dobrodošla i korisna za forum, tako da svaka tvoja objava autobusa Užice-Prevoz-a ili bilo kog drugog preduzeća biće prihvaćena sa odobravanjem i pomnim praćenjem, barem sa moje strane,jer su tvoje objave barem do sada zaista kvalitetne i ima se što lepog videti.

Pon Feb 01, 2016 12:06 am

Image

Sub Feb 06, 2016 3:05 am

Kizo brate ispricate se lepo po fejsu, i razmenite brojeve komsinicama koje su neudate :mrgreen:

Sub Feb 06, 2016 4:21 am

Fipi 494 je napisao:Kizo brate ispricate se lepo po fejsu, i razmenite brojeve komsinicama koje su neudate :mrgreen:

Za to sam uvek! :) :twisted:

Ned Feb 07, 2016 9:20 pm

Dobro Fipi 494,evo nećemo više,nastavićemo kod neke "neudate" komšinice kako si nam preporučio,sad dal' u njegovom ili mom gradu da se zavučemo kod komšinica ostaje to da se dogovorimo. :wink: :D

Ned Feb 21, 2016 3:01 pm

Srećan rođendan, Marko! :D
Odgovori