Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Uto Dec 15, 2015 10:46 pm
Pozdrav svima,
Ja sam Marko iz Uzica. Radim u kontroli Graskog prevoza putnika. Pored same kontrole radim puno stvari pored ali eto, to mi je trenutno "glavno" zanimanje. Svoj posao radim kulturno, bez konflikta i uvek sa osmehom na licu. Na forum sam se registrovao ne bih li bar pokusao da poboljsam informisanost gradjana o informacijama iz GSPa.
Poslednji put menjao
Kontrolor dana Pet Maj 06, 2016 9:54 pm, izmenjena samo jedanput
Sre Dec 16, 2015 12:53 am
Dobrodošao.
Sre Dec 16, 2015 2:08 am
Dobro došao!
Sre Dec 16, 2015 12:20 pm
добродошао
Sre Dec 16, 2015 7:06 pm
Dobrodošao na forum
Čet Dec 17, 2015 10:53 am
Pon Dec 21, 2015 5:31 pm
Dobro dosao!
Ned Jan 31, 2016 1:09 am
Kontrolor-u Marko imaš vrlo originalne i super objave prvenstveno autobusa jer me to ovde na forumu najviše i interesuje a i diskusije o pojedinim stvarima i pitanjima koji su aktuelni za neko određeno preduzeće.Koliko razumem ti si zaposlen u ovom novoosnovanom Užice-Prevozu i znaš i diskutuješ o svim aktuelnim i zanimljivim situacijama koje se u određenom trenutku dešavaju.Rado bi se i ja uključio ali tu politiku preduzeća ne znam jer mi je Užice daleko i nemam nikakvih dodirnih tačaka sa tim gradom i preduzećem, mada sve redovno pročitam i odgledam svaku tvoju objavu pa i autobusa naravno.Ja jesam završio srednju saodraćajnu školu za drumski saobraćaj pa me stoga oblast saobraćaja i posebno interesuje,nadam se da si i ti završio nešto iz takođe ove oblasti,ali ja sam završio i neke dalje visoke škole i nažalost ne radim u oblasti saobraćaja već radim u Gradskoj Upravi kao administartivni radnik-referent. Ovaj Stup Vršac nas je naveo da i nas dvojica malo više sada razmenimo reči kroz poruke i nadam se da ćemo nadalje onda malo više diskutovati, naravno ako ja poznajem tematiku o kojoj je reč o autobusima i dešavanjima oko njih.A i drago mi je da si počeo da uslikavaš i druge autobuse iz drugih prevozničkih firmi,dobro je to,kada već imaš prilike i naravno moja ti je preporuka da nastaviš sa takvim objavama,da izađeš iz okvira Užice-Prevoza,naravno i ovo preduzeće, a povremeno kao što ti malo pre napisah i druge firme.
Ned Jan 31, 2016 2:11 am
Zoki, ne radim ja u Uzice Prevozu. Radim u gradskoj kontroli koja kontrolise Uzice Prevoz da li obavlja duznost koja im je odredjena ugovorom sa gradom. Nije to toliko ni bitno, ali eto da razjasnim.

Slikam ja sve prevoznike, rado saradjujem sa svima ako se dogovorimo da to bude svima u interesu.
Ned Jan 31, 2016 7:10 pm
U redu Kontrolor-u Marko,ne radiš u Užice-Prevoz,to je onda kao neka Saobraćajna inspekcija ili neka Agencija za kontrolu i regulisanje saobraćaja. A za uslikavanje u redu,svaka nova objava bilo kojeg člana foruma pa samim tim i tvoja je dobrodošla i korisna za forum, tako da svaka tvoja objava autobusa Užice-Prevoz-a ili bilo kog drugog preduzeća biće prihvaćena sa odobravanjem i pomnim praćenjem, barem sa moje strane,jer su tvoje objave barem do sada zaista kvalitetne i ima se što lepog videti.
Pon Feb 01, 2016 12:06 am
Sub Feb 06, 2016 3:05 am
Kizo brate ispricate se lepo po fejsu, i razmenite brojeve komsinicama koje su neudate
Sub Feb 06, 2016 4:21 am
Fipi 494 je napisao:Kizo brate ispricate se lepo po fejsu, i razmenite brojeve komsinicama koje su neudate

Za to sam uvek!
Ned Feb 07, 2016 9:20 pm
Dobro Fipi 494,evo nećemo više,nastavićemo kod neke "neudate" komšinice kako si nam preporučio,sad dal' u njegovom ili mom gradu da se zavučemo kod komšinica ostaje to da se dogovorimo.
Ned Feb 21, 2016 3:01 pm
Srećan rođendan, Marko!