Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Čet Avg 21, 2008 11:43 pm
E valjda sam otvorio novu temu!Malo pre sam greskom kod Slobe predstavio.Ja sam jos uvek nov bice to bolje vremenom! [/img]
Čet Avg 21, 2008 11:45 pm
jos jedan Neoplanac dobrodosao ti nama !!!
Čet Avg 21, 2008 11:45 pm
Čet Avg 21, 2008 11:49 pm
Pa nisam bas strastveni neoplanac al se ne bi bunio da ga provozam.Hvala na dobrodoslici!
Čet Avg 21, 2008 11:56 pm
dobro dosao,i zelim ti lep provod sa nama na netu!
Čet Avg 21, 2008 11:57 pm
Lauda je napisao:Pa nisam bas strastveni neoplanac al se ne bi bunio da ga provozam.Hvala na dobrodoslici!
Pa koji ti je onda favorit?
Pet Avg 22, 2008 12:01 am
Dobrodosao i jos bolje se snasao...Nadam se da ces shvatiti kakvi su autobusi Setra i Mercedes...i ostali...
Pet Avg 22, 2008 12:04 am
Pa recimo Man i Mercedes su favoriti, a Neoplan i Setra su odma iza njih.Do duse moram reci da nisam vozio autobus al sam se zato u dosta njih vozio i po udobnosti Man i Mecka mi se cine nekako naj udobnijim.
Pet Avg 22, 2008 12:11 am
ma mecka je princeza....ali ipak ona je jaca sto se tice izolacije i rada motora i jos nekih stvari, a setra ima najbolju udobnost...
Pet Avg 22, 2008 12:19 am
Ma ja to onako više kao putnik, ali u suštini danas je jako mala razlika izmedju različitih proizvođača.Svako ima oređene prednosti ali u suštini današnji autobusi su svi uglavnom super i po izgledu i po udobnosti i po voznim karakteristikama
Pet Avg 22, 2008 12:25 am
Lauda je napisao:Pa recimo Man i Mercedes su favoriti, a Neoplan i Setra su odma iza njih.Do duse moram reci da nisam vozio autobus al sam se zato u dosta njih vozio i po udobnosti Man i Mecka mi se cine nekako naj udobnijim.
a gde spada -Scania Irizar pb?
Pet Avg 22, 2008 12:31 am
E Mickey izvini, to sam predvideo i to su vrhunski autobusi.Jednom sam se vozio bas Kanisovim busem koji radi relaciju Leskovac-Subotica, staje ovde u B. Topoli meni je u prvi mah bio kao spejsšatl.
Kod nas je retkos taj bus jedino kad naidje taj Kanisov
Pet Avg 22, 2008 12:50 am
Dobrodosao, Lauda. Kazi nam nesto o sebi, ko si sta si, koliko ti je leta i cim se bavis
Zelim ti ugodno vreme provedeno na forumu

I ne nasedaj na provokacije pojedinih clanova
Pet Avg 22, 2008 12:58 am
Hvala na dobrodošlici s215hdh. Imam 23 godine ili leta

kako ti reče, trenutno sam na civilnom služenju vojnog roka. Inače sam radio kao točilac goriva na NIS-petrolovoj pumpi.S vremena na vreme vozim kamion a u skorije vreme planiram da polažem za bus.Sve me interesuje što se tiče auta,kamiona i autobusa a posebno buseva.
Pet Avg 22, 2008 3:03 am
Dobrodosao na forum!