Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

Lauda

Čet Avg 21, 2008 11:43 pm

E valjda sam otvorio novu temu!Malo pre sam greskom kod Slobe predstavio.Ja sam jos uvek nov bice to bolje vremenom! [/img]

Čet Avg 21, 2008 11:45 pm

jos jedan Neoplanac dobrodosao ti nama !!!

Čet Avg 21, 2008 11:45 pm

E,pa evo ovde zvanicno da ti pozelim dobrodoslicu na forum. :) :wink:
Samo polako,dok se snadjes,posle ide... :wink:
Samo se ti drzi Neoplana i MAN-a,pusti Setru i EvoBus... :D :wink:

Čet Avg 21, 2008 11:49 pm

Pa nisam bas strastveni neoplanac al se ne bi bunio da ga provozam.Hvala na dobrodoslici!

Čet Avg 21, 2008 11:56 pm

dobro dosao,i zelim ti lep provod sa nama na netu!

Čet Avg 21, 2008 11:57 pm

Lauda je napisao:Pa nisam bas strastveni neoplanac al se ne bi bunio da ga provozam.Hvala na dobrodoslici!

Pa koji ti je onda favorit?

Pet Avg 22, 2008 12:01 am

Dobrodosao i jos bolje se snasao...Nadam se da ces shvatiti kakvi su autobusi Setra i Mercedes...i ostali... :D

Pet Avg 22, 2008 12:04 am

Pa recimo Man i Mercedes su favoriti, a Neoplan i Setra su odma iza njih.Do duse moram reci da nisam vozio autobus al sam se zato u dosta njih vozio i po udobnosti Man i Mecka mi se cine nekako naj udobnijim.

Pet Avg 22, 2008 12:11 am

ma mecka je princeza....ali ipak ona je jaca sto se tice izolacije i rada motora i jos nekih stvari, a setra ima najbolju udobnost...

Pet Avg 22, 2008 12:19 am

Ma ja to onako više kao putnik, ali u suštini danas je jako mala razlika izmedju različitih proizvođača.Svako ima oređene prednosti ali u suštini današnji autobusi su svi uglavnom super i po izgledu i po udobnosti i po voznim karakteristikama :idea:

Pet Avg 22, 2008 12:25 am

Lauda je napisao:Pa recimo Man i Mercedes su favoriti, a Neoplan i Setra su odma iza njih.Do duse moram reci da nisam vozio autobus al sam se zato u dosta njih vozio i po udobnosti Man i Mecka mi se cine nekako naj udobnijim.

a gde spada -Scania Irizar pb?

Pet Avg 22, 2008 12:31 am

E Mickey izvini, to sam predvideo i to su vrhunski autobusi.Jednom sam se vozio bas Kanisovim busem koji radi relaciju Leskovac-Subotica, staje ovde u B. Topoli meni je u prvi mah bio kao spejsšatl. :lol:
Kod nas je retkos taj bus jedino kad naidje taj Kanisov

Pet Avg 22, 2008 12:50 am

Dobrodosao, Lauda. Kazi nam nesto o sebi, ko si sta si, koliko ti je leta i cim se bavis :)

Zelim ti ugodno vreme provedeno na forumu :) I ne nasedaj na provokacije pojedinih clanova :)

Pet Avg 22, 2008 12:58 am

Hvala na dobrodošlici s215hdh. Imam 23 godine ili leta :D kako ti reče, trenutno sam na civilnom služenju vojnog roka. Inače sam radio kao točilac goriva na NIS-petrolovoj pumpi.S vremena na vreme vozim kamion a u skorije vreme planiram da polažem za bus.Sve me interesuje što se tiče auta,kamiona i autobusa a posebno buseva.

Pet Avg 22, 2008 3:03 am

Dobrodosao na forum! :)
Odgovori