Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
Odgovori

kleizikmamert

Čet Maj 07, 2020 2:48 am

Zdravo. Moje ime je Kleizik, ja sam Poljak.
Po zanimanju sam mašinski inženjer. Zanimaju me autobusi. Trenutno prikupljam materijale za publikaciju o autobusu Ikarus Zemun IK-160.

Re: kleizikmamert

Pet Maj 08, 2020 7:29 am

Dobrodošao

Pet Maj 08, 2020 9:20 am

Dobrodošao.

iPhone 8 uz pomoć Tapatalka

Ned Maj 10, 2020 8:44 pm

HVALA NA DOBRODOŠLI

Pon Maj 11, 2020 9:30 pm

Dobrodošao! :)

Uto Maj 12, 2020 11:49 pm

Dobro nam došao kolega Kleizik, na pravom si mestu! :)

Pošto smo kolege mašinski inženjeri, i delimo interesovanje prema Ikarusima iz Zemuna, najpre da te obradujem time da će za nekoliko dana biti objavljen prvi deo priče o proizvodnji modela iz generacije IK-110 i IK-160, a da će jedan deo tog članka biti posvećen Ikarusima IK-110P i IK-160P. Potrudio sam se da objavim sve najinteresantnije podatke, pročitaćeš, a za sve što te bude dodatno interesovalo, uvek sam na raspolaganju.

Pozdrav! :wink:

Welcome colleague Kleizik, you are at the right place! :)

Since we are fellow mechanical engineers, and we share the interest in Ikarus from Zemun, let me first make you happy that in a few days the first part of the story about the production of models from the generation IK-110 and IK-160 will be published, and one part of that story will be dedicated to Ikarus IK-110P and IK-160P. I tried to publish all the most interesting data, you will read them, and for everything that will be of additional interest to you, I am always at your disposal.

Greetings! :wink:

Sre Maj 13, 2020 12:38 am

Dobrodosli ,welcome :D
Odgovori