Posto sam danas napunio 23 godina,a primecujem da se ovde nisam predstavio,ajde da se ne izdvajam nego i da odvojim koju rec i od mene.
Kao sto rekoh imam 23 godina,zovem se Dragan,i iz Nisha sam,to je vec uglavnom poznato iz samog nicka.
Zavrsio sam Visu Tehnicku Skolu u Nisu,odsek elektrotehnika,smer komunikacije i informatika pre godinu i po...Imam veliku ljubav prema istoricarima kao i samoj istoriji,i osobama koje su obelezile II svetski rat,toliko sam se takvih stvari saslusao da je nemoguce ne traziti da iscrpis sve moguce informacije iz toga.Takodje volim putovanja,pravi sam pobunjenik,kao sto se vidi iz avatara ako znaju svi ciju zastavu to predstavlja,a kao sto su i svi ovde dosli obozavam autobuse,i naravno tramvaje....Veliki sam zagovornik da se vrate tramvaju u Nisu ali to je samo slovo na papiru...Jos nisam nikakav faktor da dejstvujem tj treba imati nekoga na vrhu koji ce nabaviti para (puste zelje ali lepo je nadati se...)
Elem prvi autobus sa kojim sa vozio (pored sofera) i otvarao vrata kao klinac,nekih 6-7 godina sam imao,bio je IK 161..gb 99 ..plavi autobus sa Best cigarama reklamom...i tako je sve pocelo.Mozda je ova ljubav i pocela jer imam veliku zelju da putujem svetom...Pa gledas moguce prevoze i sl...
Da ne duzim..specificna sam osoba..ne volim da se uvlacim drugima i klimam glavom..sve u lice kazem,sta god me muci,osim ako nisu vrlo drage osobe,njih i trpis da bi gledao

)))
Toliko od mene...pozdrav