Mustafa YJM je napisao:Sve razumijem...ali ono što me podstaklo da to pišem je poređenje sa Kantićem na prošlim stranicama ove teme i komentari tipa da bi se uvijek rado vozio Bakićevom 200 nego Kantićevom 417 HDH, ono wtf?? Ako neko nije dovoljno upućen, reći ću samo da je Kantićevo osoblje ako ne i najbolje u BiH, sve iskusni i dobri šoferi. Mujo se brine i čuva svoje putnike, kupi ih skoro sa svih krajeva države. Ako je neko u nekoj vuko******, on pošalje privatno auto po putnika, koji ga doveze do busa....Banja Luka nije preko svijeta, pa ko želi može putovati Kantićem, ali nažalost, ovdje vlada ta politika da će se prije voziti sa ''svojima'' i obratno.
mesinovic je napisao:Mustafa YJM je napisao:Sve razumijem...ali ono što me podstaklo da to pišem je poređenje sa Kantićem na prošlim stranicama ove teme i komentari tipa da bi se uvijek rado vozio Bakićevom 200 nego Kantićevom 417 HDH, ono wtf?? Ako neko nije dovoljno upućen, reći ću samo da je Kantićevo osoblje ako ne i najbolje u BiH, sve iskusni i dobri šoferi. Mujo se brine i čuva svoje putnike, kupi ih skoro sa svih krajeva države. Ako je neko u nekoj vuko******, on pošalje privatno auto po putnika, koji ga doveze do busa....Banja Luka nije preko svijeta, pa ko želi može putovati Kantićem, ali nažalost, ovdje vlada ta politika da će se prije voziti sa ''svojima'' i obratno.
Nemas ti pojma momak (Mustafa) najvjerovatnije nisi se nikad vozio sa onima koje ti reklamiras besplatno i zato bi ti bilo bolje da sjednes da se malo provozas i onda da komentarises![]()

Goran sk je napisao:Mustafa svaka cast za slike,bas mi je drago da ima neko ko ce slikati Bakiceve autobuse u BiH, jel ovo na as u Doboj ???

Korisnici koji su trenutno na forumu: Alex i 1 gost