Logo

Bosnaexpres, Doboj

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz BiH.

Postod lav » Sre Jun 02, 2010 10:19 pm

074 je napisao:Danas sam putovao BS-om.Naravno vozacu i osoblju na autobuskoj svaka cast.Putovao sam Marbusom koji je isao za BG,Obradors je vozio samo do Kotorskog malo cudno al ajd.Bjela Setra gradska je imala nekih problema dal je bio udes ili sta uglavnom prednji dio vrata je promjenjen.
E sad sto se tice Marbusa,bus fino vuce onako muzika se cuje nije lose al je bucan i neudoban to je strasno.Sjedista su Vogelsitze sve je nesto skuceno zbijeno nzm sta je ovo.

Ako mislis na Setru S 140 SG toj setri su vrata promjenjena ima vec mjesec i po.Sada je vozi moj kolega sto je prije vozio kod nas,jedan dan planiram sa njim za Petrovo pa ce biti koja slika.I da sledece sedmice umjesto ove setre koja vozi Petrovo dolazi prigradski Mercedes koji se trenutno sredjuje u garazi.
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Sponzor

Postod 074 » Sre Jun 02, 2010 10:23 pm

lav je napisao:
074 je napisao:Danas sam putovao BS-om.Naravno vozacu i osoblju na autobuskoj svaka cast.Putovao sam Marbusom koji je isao za BG,Obradors je vozio samo do Kotorskog malo cudno al ajd.Bjela Setra gradska je imala nekih problema dal je bio udes ili sta uglavnom prednji dio vrata je promjenjen.
E sad sto se tice Marbusa,bus fino vuce onako muzika se cuje nije lose al je bucan i neudoban to je strasno.Sjedista su Vogelsitze sve je nesto skuceno zbijeno nzm sta je ovo.

Ako mislis na Setru S 140 SG toj setri su vrata promjenjena ima vec mjesec i po.Sada je vozi moj kolega sto je prije vozio kod nas,jedan dan planiram sa njim za Petrovo pa ce biti koja slika.I da sledece sedmice umjesto ove setre koja vozi Petrovo dolazi prigradski Mercedes koji se trenutno sredjuje u garazi.

Koji model da nije 0407 ili nesto slicno.Sta su jos kupili od autobusa?
074
Član

Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 12:37 am

Postod lav » Sre Jun 02, 2010 10:27 pm

074 je napisao:
lav je napisao:

Koji model da nije 0407 ili nesto slicno.Sta su jos kupili od autobusa?

Neznam prije neki dan sam prico sa kolegom kaze sledece sedmice eventualno ove dolazi Mercedes prigradski umjesto Setre,i kaze da su uzeli jos 2 takava mercedesa o kojem modelu se radi nije mi mogao objasniti.Ja mislim da su to Mecke kao sto je Semberija Transport uzeo,ali vidjecemo uskoro :wink:
lav
Član

Postod 074 » Sre Jun 02, 2010 10:32 pm

Dobro im krenulo izgleda tim tempom do kraja godine stari busevi odose pod nož :D
074
Član

Postod lav » Sre Jun 02, 2010 10:34 pm

074 je napisao:Dobro im krenulo izgleda tim tempom do kraja godine stari busevi odose pod nož :D

Polako vidjeces ti uskoro da ce biti najaci u RS mozda rame uz rame sa Centrotransom nikad se nezna :wink:
lav
Član

Postod 074 » Sre Jun 02, 2010 10:37 pm

lav je napisao:
074 je napisao:Dobro im krenulo izgleda tim tempom do kraja godine stari busevi odose pod nož :D

Polako vidjeces ti uskoro da ce biti najaci u RS mozda rame uz rame sa Centrotransom nikad se nezna :wink:

Tesko CT ima gomilu buseva i linija plus medjunarodne linije,da ne govorim TT,Kantic i sl prevoznike.BS bi mogao stat na noge kad bi pokupio linije od Trebave i Bosnaturista.
074
Član

Postod lav » Sre Jun 02, 2010 10:42 pm

074 je napisao:
lav je napisao:

Tesko CT ima gomilu buseva i linija plus medjunarodne linije,da ne govorim TT,Kantic i sl prevoznike.BS bi mogao stat na noge kad bi pokupio linije od Trebave i Bosnaturista.

Ma Trebava i Bosna turist padaju uskoro pazi sta sam ti reko :wink:
lav
Član

Postod 074 » Sre Jun 02, 2010 10:45 pm

lav je napisao:
074 je napisao:
lav je napisao:

heheh otkud znas,***CENZURISANO*** trebava je nabavila dosta dobrih vozila da nemaju nekih planova nebi kupovali :shock:
074
Član

Postod lav » Sre Jun 02, 2010 11:22 pm

074 je napisao:
lav je napisao:
074 je napisao:
lav je napisao:

heheh otkud znas,xxx trebava je nabavila dosta dobrih vozila da nemaju nekih planova nebi kupovali :shock:

Samo ti uvivaj i posmatraj,vidjeces vrijeme svoje pokazuje :wink:
lav
Član

Postod lav » Pet Jun 04, 2010 11:02 pm

Ewo je ekspluzivno Scani WEST slike nisu nesto bog zna ali sta je tu je
Image
Image
Image
Image

Juce sam neplanirao otisao sa kolegeom iz BE u Petrovo (30 km od Doboja)
Setra S 140 SG inace autobus 1985 godiste,autobus u extra stanju,dobro ocuvan i dobro ga odrzavaju,iz brdo vuce u 5toj bez ikakvih problema,na pravcu ide i do 100 na sat,stvarno sam se iznenadio kako dobar autobus.Ali on vozi jos malo i odna ce najvjerovatnije u rashod ili na prodaju.Na liniju za Petrovo dolazi prigradski Merdedes.
Ewo par slika,nisam bio ponijeo digitalac jel nisam ni planiro ici u Petrovo
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Sjedista su nakndadno ubacivana iz nekog starog Mercedesa,i jako su udobna i ocuvana,inace autobus ima 47 sjedista
Image
Image
Image
Image
Image
Naknadno je ugradjena TELMA
Image
Image
Image
Rijeka Spreca na jednom dijelu regionalnog puta Doboj-Petrovo izliza je,na putu je bilo jedno 40 cm vode ali prosli smo bez ikakvih problema voda je usla na prvu stepnicu ali za ovu masinu to neprestavlja problem
Image
lav
Član

Postod lav » Pet Jun 04, 2010 11:53 pm

I da ewo jos jedna informacija,kaze linija za Beograd preko HR im rade odlicno,ispod 1000km rijetko kad donese :D
lav
Član

Postod The Dubster » Sub Jun 05, 2010 8:48 am

Drago mi je da im fino ide... Što se tiče voznog parka ja sam im Citylinera starog i Setru 215 par puta vidio u Sarajevu i nisu baš nešto održavani :(
Korisnikov avatar
The Dubster
Član

Pridružio se: Ned Mar 21, 2010 5:33 pm

Postod Iosis » Sub Jun 05, 2010 10:23 am

Drago mi za BS da napreduje.
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod 074 » Sub Jun 05, 2010 11:47 am

gdje ce vozit ova Scanija......Jel jos nesto u planu sem Mercedesa i ove Scanije:?
074
Član

Postod lav » Sub Jun 05, 2010 3:20 pm

074 je napisao:gdje ce vozit ova Scanija......Jel jos nesto u planu sem Mercedesa i ove Scanije:?

Scania drzi Podnovlje,Mercedes ce ako bog da Petrovo ostalo neznam :wink:
lav
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz BiH