Logo

Božur, Podgorica

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Crne Gore.

Re: Božur, Podgorica

Postod srdja206 » Ned Avg 11, 2013 10:32 pm

Ne, verujem ti al sam ja ovo napisao jer znam da Vanhool ima te takve narucene tablice. A za Neoplana nisam znao... Kapiras. :D ;)
Korisnikov avatar
srdja206
Član

Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 12:23 pm

Sponzor

Postod dusanman » Ned Avg 11, 2013 11:12 pm

Eto saznao si,u toku ovih dana stavicu sliku :)
dusanman
Član

Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 6:57 pm

Postod miham » Pon Avg 12, 2013 8:01 am

neoplan deker ima bozur tablice ja mislim.. :)
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod Miodrag » Ned Avg 18, 2013 8:04 am

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Miodrag
Član

Pridružio se: Ned Apr 03, 2011 10:26 am

Postod marja » Čet Avg 29, 2013 2:01 am

Dragi moji,

Ako želite da putujete dugoooooooooo,na primer 16 sati od Bara do Smedereva,autobusima BOŽUR...Neoplan-stari model, koji prokišnjava kada pada kiša, gde će ti vozač uključiti klimuuuu,od koje će te glava zaboleti da ti ni tabla brufena neće pomoći, gde će ti se oko zatvoriti, usta iskriviti, deca kašljati... onda vam preporučujemo prevoz autobusima BOŽUR NEOPLAN... Narode, vozimo se 16 sati, zgrčeni, sedišta uska, autobus nekomforan a vozi medjunarodnu liniju, a ne gradsku....Svi smo se pitali da li su nam vozači to namerno uradili... Voleli bih da imamo drugacije iskustvo...makar prijatnije
marja
Novi član

Pridružio se: Čet Avg 29, 2013 1:45 am

Postod Igor » Čet Sep 05, 2013 5:23 pm

Marja možeš li mi reći koliko si platila kartu? Oni tu liniju rade u koperaciji sa Jugoprevozom iz Velike Plane, ja ću najverovatnije sledeće godine ići sa njima na more, baš sam se dvoumio da li da idem sa Jugoprevozom ili Božurom, a ti si mi puno pomogla! Hvala ti. Preporučujem ti da im reklamiraš to, a ako ne žele da ti vrate novac možeš napisati članak i poslati ga nekim novinama. Pokušaj na 026/ 514 336, 026/521 065 ili na 026/522 028, nazovi opiši im tvoj put i možda ti oni mogu pomoći. Za sledeći put ti predlažem da pre puta nazoveš 026/522 028 i pitaš kada ide Jugoprevozov bus ili možeš ići Lastom oni imaju liniju Smederevo - Smederevska Palanka - Velika Plana - Kragujevac - Kraljevo - Sutomore - Bar - Budva - Tivat - Kotor - Herceg Novi, mnogo manje se putuje i bolji su vozači...
Pozdrav
Korisnikov avatar
Igor
Član

Pridružio se: Uto Sep 20, 2011 4:33 pm

Postod dusanman » Čet Sep 12, 2013 2:25 pm

Neoplan sa "Božur" Tablicama na MAS-u
Image
dusanman
Član

Postod Mishica » Čet Sep 12, 2013 8:02 pm

Za razliku od Marje,ja imam potpuno drugacije i lepse iskustvo sa Bozurom!!!Godinama putujem na more sa njima.Vrlo fini i korektni vozaci,autobusi sasvim ok.Uvek smo stigli na vreme,po redu voznje,sem ako nije guzva na granicnom prelazu,za sta vozaci Bozura apsolutno nisu krivi!!!Sve pohvale za ovog prevoznika,ja cu i dalje da se vozim sa njima!!!
Mishica
Član

Pridružio se: Čet Sep 12, 2013 7:49 pm

Postod petar leskovac » Čet Sep 12, 2013 8:23 pm

Mishica je verovatno iz Bozura :!: :mrgreen:
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

Postod Mishica » Čet Sep 12, 2013 8:41 pm

Neeeeeeeee!!!Samo sam sa vama podelila svoje iskustvo,koje imam sa ovim prevoznikom.Zaista je sve uvek bilo kako treba.Posle Marje sam odlucila da se oglasim jer ih je bas isprozivala (uz duzno postovanje gospodjici ili gospodji),na sta i ima pravo,treba reci svoje misljenje.Isto tako ja zelim da ih pohvalim jer imam razloga za to!
Mishica
Član

Postod srdja206 » Čet Sep 12, 2013 9:11 pm

Boga mi, sto se Bozura tice ni moj ujak nema neka lepa iskustva. Evo sedi pored mene i diktira mi sta da pisem... Pa da pocnemo...
Od Tivta do Beograda su putovali 13 sati (dal je to normalno vreme, ne znam), kako je rekao nekim prastarim Mercedesom, a vozaci su preko granice nesto svercovali. Kaze pre granice su stali pored nekog sumskog puta gde ih je cekao kombi i gde su pola sata nesto pakovali po bunkerima. Kad su presli granicu, pola sata su isto to iznosili napolje... Vozaci neprijatni, prema njegovim recima citiram "dve seljacine koji su vozili u potkošuljama, pustali one najgore narodnjake za koje niko nikad nije cuo (naravno sem vozaca), a na pauzi negde usput su seli i ladno narucili pivo, a i stalno su stajali gde su stigli i unosili i iznoslil nesto u bus"... Ovako se proveo moj ujak sa njima, ja nista vise ne znam o tome sem ovoga... :roll: :roll:
Korisnikov avatar
srdja206
Član

Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 12:23 pm

Postod Cuja » Čet Sep 12, 2013 9:36 pm

Nisam se vozio Bozurom nikad,al kad vidim brate krsinu neku na Subotica-Herceg Novi ni ne pomisljam da se vozim nekad sa njima. Vidim na AS Vrbas da su svi cekali LENS ili Jadranexpres niko nije isao BOZUR-om.
Image
Korisnikov avatar
Cuja
Član

Pridružio se: Ned Jan 22, 2012 4:02 am

Postod dusanman » Čet Sep 12, 2013 9:45 pm

Ajde molim te,DAF SMIT na Subotica-H.Novi,a Volvo ili Universo (Jadran) ili Berkhof (Lens),pa ti gledaj ;)
dusanman
Član

Postod Mishica » Čet Sep 12, 2013 10:16 pm

Ako niko ne ide sa Bozurom,nego sa Jadranom i Lens-om....ne znam kako onda tolike godine,tokom cele godine (ne samo u sezoni),drze liniju Subotica-Herceg Novi?
Mishica
Član

Postod petar leskovac » Čet Sep 12, 2013 10:19 pm

Zadnji put kad sam video bozurov bus u Leksovcu otiso je sa tek nekoliko praznih sedista :!:
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Crne Gore