Logo

UDRUŽENJE PREVOZNIKA CRNE GORE

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Crne Gore.

UDRUŽENJE PREVOZNIKA CRNE GORE

Postod CGPREVOZNIK » Ned Mar 23, 2014 7:40 pm

Dragi prijatelji,

Želim da vas informišem, a ujedno mi je i čast da vam predstavim sajt Udruženja prevoznika Crne Gore http://www.cgprevoznik.me na kojem možete naći sve aktuelne propise, informacije, podatke o članovima Udruženja i ostale zanimljivosti iz oblasti saobraćaja. Ovo je još jedan od dokaza namjere i ozbiljnosti Udruženja prevoznika Crne Gore, koje za cilj ima jačanje i zaštitu interesa članova Udruženja.
CGPREVOZNIK
Novi član
 
Postovi: 1
Pridružio se: Ned Mar 23, 2014 7:27 pm

UDRUŽENJE PREVOZNIKA CRNE GORE

Sponzor

 

Re: UDRUŽENJE PREVOZNIKA CRNE GORE

Postod Maske » Čet Mar 27, 2014 2:32 pm

Čestitam i želim puno uspjeha na putu ka ostvarenju ciljeva. Ovakva udruženja su neminivnost za opstanak i bolju poziciju naših prevoznika na transportnom tržištu. Svoju ulogu, značaj i ozbiljnost u svojim namjerama, Udruženje prevoznika Crne Gore će imati priliku da pokaže u predstojećem periodu, a naročito u godinama pred pristupanje i samim ulaskom Crne Gore u Evropsku Uniju. Poučeni praksom i iskustvima drugih država, Hrvatskom kao najnovijom državom članicom Evropske Unije, samo složno djelovanje i zajednički rad prevoznika mogu omogućiti opstanak na transportnom tržištu EU. Naši prevoznici moraju već dans početi razmišljati o onome što ih čeka, i raditi na tome da spremno dočekaju dan ulaska u EU. Inače udruženje prevoznika Crne Gore je i u dosadašnjem djelovanju imalo jasan i "agresivan" nastup prema nadležnim organima i institucijama, a sve u cilju zaštite interesa prevoznika Crne Gore. Još jednom puno uspjeha sa željom da Crna Gore dobije ozbiljno, kvalitetno i dugoročno Udruženje koje će na pravi način zastupati interese i prezentovati naše prevoznike, kako u Crnoj Gori tako i u Evropskoj Uniji.
Maske
Novi član
 
Postovi: 1
Pridružio se: Čet Mar 27, 2014 2:20 pm

Re: UDRUŽENJE PREVOZNIKA CRNE GORE

Postod Jovo » Pet Mar 28, 2014 5:04 pm

Napokon i kod nas u Crnoj Gori. Ja sam na studijam na saobraćajnom fakultetu u Bogradu i uvijek sam imao problema da nađem potrebnu dokumentaciju i zakone iz Crne Gore. Ovaj sajt jedan je od boljih sajtova što sam vidio (Srbija, Bosna i Hrvatska). Samo da nam i takvo bude i Uruženje. Ovaj dirketor Uruženja, salamadija je nekada bio i direktor Autoboke?
Jovo
Novi član
 
Postovi: 1
Pridružio se: Pet Mar 28, 2014 4:58 pm

Re: UDRUŽENJE PREVOZNIKA CRNE GORE

Postod autoboka-kotor » Čet Apr 03, 2014 11:23 pm

Jovo je napisao:Napokon i kod nas u Crnoj Gori. Ja sam na studijam na saobraćajnom fakultetu u Bogradu i uvijek sam imao problema da nađem potrebnu dokumentaciju i zakone iz Crne Gore. Ovaj sajt jedan je od boljih sajtova što sam vidio (Srbija, Bosna i Hrvatska). Samo da nam i takvo bude i Uruženje. Ovaj dirketor Uruženja, salamadija je nekada bio i direktor Autoboke?Jeste,i po mom misljenju on sa njegovim saradnicima doveo preduzece na ivicu propasti.
Prestanite brinuti o rupama na cesti i uživajte u vožnji!
autoboka-kotor
Član
 
Postovi: 789
Pridružio se: Čet Sep 26, 2013 1:24 pm


Povratak na Prevoznici iz Crne Gore

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost